Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 15.958
Pojačaj na max! E kako ti se čini ovo?Svega tamo ima samo mene nemaEvo ti mikrofon
![]()
Ima i mikrofon ahahahahahaah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pojačaj na max! E kako ti se čini ovo?Svega tamo ima samo mene nemaEvo ti mikrofon
![]()
A ja tad muškarce teram u pm koji i pokušaju da mi priđu hahahahajaja obožavamMeni nestane agresija
Potpuno
Ali sam njanjava i budalasta
Ne leži mi
Kad si sa mnom može sveMeni nestane agresija
Potpuno
Ali sam njanjava i budalasta
Ne leži mi
Kupijo 5 pari sluški za sve uši koje ima
Za pijanke nema loše
Ja sa sobom ne volim sebe takvuKad si sa mnom može sve![]()
To mi bejbe kaži!Za pijanke nema loše![]()
Da, svakako ne treba protiv sebe. Ono ujutru kad se probudiš pa se gledaš u ogledalu i kontaš zašto mi je to trebalo, znači nije to to ako nema onog osećaja e baš je dobro bilo. Podržavam skrozJa sa sobom ne volim sebe takvu
Izrazito
Muž me tera da pijem koliko se raspekmezim
Ali neću
Pravićeš koncerte?To mi bejbe kaži!
Online klik klik, bestellt!
Ja baš i ne teramA ja tad muškarce teram u pm koji i pokušaju da mi priđu hahahahajaja obožavam![]()

Ti sa alkoholom ko ja sa jogomJa sa sobom ne volim sebe takvu
Izrazito
Muž me tera da pijem koliko se raspekmezim
Ali neću
Mene radi na extremno dobro raspoloženje, ali sam prema muškarcima surova (prema onima koji me ne dojme).Zabraniti alkohol ljudima koje puca na agresiju!
Čuveni moj izraz kad opisujem dayafter- sutra me blamDa, svakako ne treba protiv sebe. Ono ujutru kad se probudiš pa se gledaš u ogledalu i kontaš zašto mi je to trebalo, znači nije to to ako nema onog osećaja e baš je dobro bilo. Podržavam skroz![]()
Meni je tad samo taj neko u glavi, druge oteram u tri lepeJa baš i ne teram
Malko mi kriterijumi padnu
To ne valja
To nije agresija, samo malo pustiš muda da ih pošalješ tamo gde zaslužujuMene radi na extremno dobro raspoloženje, ali sam prema muškarcima surova (prema onima koji me ne dojme).
Pa nisam ja ni rekla agresija, nego da sam surova i da ih bez uvijanja odjebem.To nije agresija, samo malo pustiš muda da ih pošalješ tamo gde zaslužuju![]()
Jao sad se setih zadnje žurke gde mi se to desiloMeni je tad samo taj neko u glavi, druge oteram u tri lepe![]()

Hot dop stop blokPa nisam ja ni rekla agresija, nego da sam surova i da ih bez uvijanja odjebem.![]()
Ja se samo sećam pijenjaPijete a ne zovete![]()
Sve si video i pritom sam trezna bila, zamisli me pripite ili pijane hahahahahaHot dop stop blok![]()
Dodži dodži, kod mene to spontano ide.Pijete a ne zovete![]()