Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.910
Šampanj i đuš.Samo đus razaznajem
Šta još ima?
Mora hladno da bude inače ničemu ne vredi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šampanj i đuš.Samo đus razaznajem
Šta još ima?
Nisam znao ni da postoji taj koktel,a salatu sam kao pravio i volem.Užas, samo na krk misliš! Kurejka nauči da budeš ko ja, hedonista na kurejski način!
Šta bih ja bez moje Ažde!Ako je mnogo tvrd i treba da stoji
Ako je pretvrd nek stoji van frižidera
Ako je mek jedi ga odma

Dobro zvučiŠampanj i đuš.
Mora hladno da bude inače ničemu ne vredi.
Učiš od najboljih!!Nisam znao ni da postoji taj koktel,a salatu sam kao pravio i volem.![]()

Kad neko ume da pije...Učiš od najboljih!!
Ovih dana je oko 3e taj šampanj na popustu, ima 2-3 flaše da obezbedim, đus uvek imam i kad mi dođe popijem čašu dve, to je gušt baš uz nešto slano kad krkaš posebno neki sir, čips ili orašasti.![]()
Mi smo kurejci, hedonisti, umemo da uživamo u životu i sitnicama koje on pruža na svakodnevnom nivou- epikurejci zapravo, ja sam to krtstila u kurejststvo, normalno, ko bi drugome to palo na pamet nego meniKo je kurejko?
Ti treba sa mnom da piješ, da vidiš ti to kakav je užitak.Kad neko ume da pije...A mene bi sutra tražili u Holandiji.
![]()
Pa sa tobom sam i pio, samo nekim totalno drugim tempom.Ti treba sa mnom da piješ, da vidiš ti to kakav je užitak.
Uživo Obni, uživoPa sa tobom sam i pio, samo nekim totalno drugim tempom.![]()
Nije Holandija loša, Amsterdam, crveni fenjeri...Kad neko ume da pije...A mene bi sutra tražili u Holandiji.
![]()

Lorka umerena.Eto, ja to spontano tako popijem čašu dve meni lepo, lepše spavam i ne traumiram se mamurlukom![]()
Sipaj. Eto me.Uživo Obni, uživo![]()
Bar u nečemu hahahahahahahhaahLorka umerena.Neobičan spoj.
![]()
Kofi šopovi... A ja ne pijem kafu.Nije Holandija loša, Amsterdam, crveni fenjeri...![]()
Mislim da bih i ja popila sa tobom po nekuTi treba sa mnom da piješ, da vidiš ti to kakav je užitak.
Ima i onih drugih šopovaKofi šopovi... A ja ne pijem kafu.![]()

Nije to za kafu,samo se tako zoveKofi šopovi... A ja ne pijem kafu.![]()
Znam, bio sam. Ubijala me radoznalost.Nije to za kafu,damo se tako zove
Pogledajte prilog 1824149
I ja sa tobom! Ono sto se desi tad ostaje među namaMislim da bih i ja popila sa tobom po neku
Zanimljivo je da se ekstremno prodobrim i recipročno proglupim

Ima i izlogaIma i onih drugih šopova![]()
Svega tamo ima samo mene nemaIma i onih drugih šopova![]()
Evo ti mikrofon Znamo gde da te tražimo! Čekaj nas tu!Znam, bio sam. Ubijala me radoznalost.![]()
Meni nestane agresijaI ja sa tobom! Ono sto se desi tad ostaje među nama
Bitno da se mi dobro zabavljamo
Ja ne volim kad ljude alkohol na agresiju radi, odmah se evakuišem i ne prijaju mi takvi. Ja sam umerena, veseljak, sve mi smešno.![]()