Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.546
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa znaš šta, imam ja lepo mišljenje o tebi, ali ga nisam iskazao u postu koji si citirala
Jednostavno pričam o nekim kategorijama i kako sam povezivao ko je lokalni ovde, a ko dođoš sa anala, ne znači da time o bilo kojoj kategoriji imam dobro ili loše mišljenje
Mada imam dobro o svakoj, svako je specifičan na svoj način i doprinosi, ne bi bilo ni zanimljivo da su svi isti![]()

SkuvalaE mama ti sad kuvaš a ja spavam![]()

Gde si ti?Gud ivning!
Eto me, malo se introvertno družila sa sobomGde si ti?![]()
Cicoje dobroEto me, malo se introvertno družila sa sobom
Sad da drmnem jednu mimozu, ostala sam dužna bati @Tamburiks pa da hrčemooooooooooooo lepše nadam se!
Kako je Cicoje?
Šta si lepo kuvala?![]()
Salatu ili koktel?Eto me, malo se introvertno družila sa sobom
Sad da drmnem jednu mimozu, ostala sam dužna bati @Tamburiks pa da hrčemooooooooooooo lepše nadam se!
Kako je Cicoje?
Šta si lepo kuvala?![]()
Koktelčićććć
E baš gledam avokado da uzmem ovih dana pa da vidim kako da iskombinujem.Cicoje dobro
Onu salatu
Pa on je toliko neutralan da možeš sa čim god oćešE baš gledam avokado da uzmem ovih dana pa da vidim kako da iskombinujem.
Poznato miOdro je nos mučenik pokušavajući da pobegne iz transportera
Samo đus razaznajem
I prošli put mi prva asocijacija bila salata.Setio si se aaaw![]()
Morala sam transporter u veliku torbu,tek tad se smirioPoznato mi
Ja sam ih obojicu tako štitila same od sebe, udarali kao nenormalni o rešetke transportera, ja postavljala čebence da ublažim![]()
Ako ga uzmem sutra prekosutra jel može da stoji do pon/uto? Neće mu ništa fali?Pa on je toliko neutralan da možeš sa čim god oćeš
Užas, samo na krk misliš! Kurejka nauči da budeš ko ja, hedonista na kurejski način!I prošli put mi prva asocijacija bila salata.![]()
Ako je mnogo tvrd i treba da stojiAko ga uzmem sutra prekosutra jel može da stoji do ponluto? Neće mu ništa fali?
Ko je kurejko?Užas, samo na krk misliš! Kurejka nauči da budeš ko ja, hedonista na kurejski način!