Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.555
Svakoj nađeš manu!Zavisi koga pitas ali se ne bih bas puno zezao sa njima. Ugllavnom su proracunate i gledaju sta mogu da dobiju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svakoj nađeš manu!Zavisi koga pitas ali se ne bih bas puno zezao sa njima. Ugllavnom su proracunate i gledaju sta mogu da dobiju.
inženjerSvakoj nađeš manu!
Ja tebe? Kad? Nikad!@Tamburiks jel vidiš? A ti me klevećao tamo

Kako kad nisi išao tamo??Ja tebe? Kad? Nikad!![]()
Ja sam joj to mogao reći i bez filma.![]()
Šta kako i gde tamo?Kako kad nisi išao tamo??
Opet si pio?Šta kako i gde tamo?![]()
Ajd do subote ćeš zaboraviti patnjeMuka mi i od pomisli na alkohol.![]()

Teško. Ovo mi je drugi najgori mamurluk u životiću.Ajd do subote ćeš zaboraviti patnje![]()
ŽiveliiiiMuka mi i od pomisli na alkohol.![]()
Dobro, onda ne moram ni ja pitiTeško. Ovo mi je drugi najgori mamurluk u životiću.![]()
I onako je iznuđeno obećanje, tako da je to i fer.Dobro, onda ne moram ni ja piti
Dogovoreno!
A tako sam se radovalaI onako je iznuđeno obećanje, tako da je to i fer.![]()

Čekaj!A tako sam se radovala
Nema veze, iduće godine ćemo!
Nema govora! Ne dolazi u obzir! Svi pijemo ili ja ne pijem!Čekaj!Ako si se radovala, nije problem... Ti pij, a ja ti jurim greške u kucanju.
Idealna kombinacija.
![]()
Prst hahahahahaČekaj!Ako si se radovala, nije problem... Ti pij, a ja ti jurim greške u kucanju.
Idealna kombinacija.
![]()
E to si trebala ovu subotu da kažeš!Nema govora! Ne dolazi u obzir! Svi pijemo ili ja ne pijem!

Šta fali mom prstu?Prst hahahahaha

Niste me pokušali nagovoritiE to si trebala ovu subotu da kažeš!![]()

NištaŠta fali mom prstu?![]()

Negooo?!Niste me pokušali nagovoriti![]()
Da preformulišem - zašto je smešan?
Pa bilo je kao ajd pijemo svi, Minka ne pije. To je to. Isti ste moji stvarni prijateljiNegooo?!![]()
"Minka će nas vozati"