Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 9.365
To je moja čokolada bila! Ja sam je prvi video još sa ulaza!što je detetu u Lidlu oteo čokoladu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je moja čokolada bila! Ja sam je prvi video još sa ulaza!što je detetu u Lidlu oteo čokoladu
Ne znam za snove, ovo je bila stvarnost koja me žestoko naljutila.Jel posle to sanjao?
Neke čudne snove je sa Lidlom imo

Jeste, poseban čovek. Znamo se sa Ane.
Sto puta sam se smejala njegovim postovima ali mu ne mogu oprostiti što je detetu u Lidlu oteo čokoladu![]()
Od deteta se ne otimaju čokolade!To je moja čokolada bila! Ja sam je prvi video još sa ulaza!

Dejan is typing...A krofna?![]()
Stoji upozorenja na ulazu: Ako ovog vidite, sklanjajte decu!
Oteo sam i tepih bioOd deteta se ne otimaju čokolade!![]()
Ja to za njihovo dobro...ne treba deci šećer, ne valja za zubeOd deteta se ne otimaju čokolade!![]()
Oteo sam i tepih bio
Šta će detetu star wars tepih
Eno mi ga tepih kući još je živ
Pogledajte prilog 1822597

Ne tandrčiJa to za njihovo dobro...ne treba deci šećer, ne valja za zube

To je moja čokolada bila! Ja sam je prvi video još sa ulaza!
Od djece se otima ako ne uspiješ sakriti na vrijeme. I čokolada i sve ostalo!Od deteta se ne otimaju čokolade!![]()
A Obli je kao fin a spuco glavom bebu u glavu!Lomata se po Lidlu sa decom, ou bože![]()
Od djece se otima ako ne uspiješ sakriti na vrijeme. I čokolada i sve ostalo!Herojko pišem plus!
I dalje je dEte i on, igraju seLomata se po Lidlu sa decom, ou bože![]()
A kolka su ti ta ucveljena deca bila?Ja to za njihovo dobro...ne treba deci šećer, ne valja za zube
Ja samo nisam mogla vise da ga koristim, osecala sam se da koristim TVOG smajlija. Uzurpi'ro, patentir'o, vise ga niko nije dir'o.Neke su čak napisale da moj smajli sa cvetićem doživljavaju kao srednji prst![]()
Tu negde prvi, drugi razred osnvne po mojoj slobodnoj proceniA kolka su ti ta ucveljena deca bila?
Da izmerimo velicinu poduhvata.
A tako?Ja samo nisam mogla vise da ga koristim, osecala sam se da koristim TVOG smajlija. Uzurpi'ro, patentir'o, vise ga niko nije dir'o.