немам снаге ни да је прекорим
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne diraj im u muškost , đe si pošlaIz nje očla bogougodnost, iz tebe muškost
![]()

Ne kleveći nasIz nje očla bogougodnost, iz tebe muškost
![]()

Mogu ja i jošŽardinjera ga već dovoljno tetoši![]()

kao iskusna šljokačica

Ma nemojPa kad mi je smješno![]()
Ništa, znači može samo hot dopSlutim ti ništa![]()

Ćuti, ne daj Bože da se vidi moja pamet i to što na nju padaRadioaktivanŠta tebi pada na pamet...
![]()
Ne voliš pizzu?страшно

Voliš ti svašta nebogougodnoZašto bi bila šifra, ja volim da pojedem dobar hot dog, npr.![]()

Ne, samo sam navikla da nikad ne mislimo precizno o onom o čemu pišemoA to što ti u svemu vidiš nebogoudnost, to već daje prostora za brigu![]()

Samo istinu zborim, ka' Njegoš.Ne kleveći nas![]()

Ne sumnjamMogu ja i još![]()
Pa mora neštoNe može, to je pogano![]()

Pa ti si me tako nazvala, još se i RS zgranuo, kao da sam ja to sama za sebe napisala

Krenuo sam u pab na pivo, ne da jedem picu sa decom i crvenokosim dokonim gospođamaPa ja sam, kao iskusna šljokačica, i predlagala da odemo u Bosiljak na picu, prije šljokanja![]()
Ne moraPa mora nešto![]()

Pa jesam ali što ti potvrđuješ ?Pa ti si me tako nazvala, još se i RS zgranuo, kao da sam ja to sama za sebe napisala![]()

Pa kad nisam stigla da jedem, ne kontajući da je danas sutraIskusni se ožderu kod kuće![]()

Bila sam ironičnaPa jesam ali što ti potvrđuješ ?![]()

Moram da im pokažem tvoj mozak, posle ja ispadam komplikovan za organizovanje i dogovorPa kad nisam stigla da jedem, ne kontajući da je danas sutra
Ja došla s arbajta, raskomodala se, nemam pojma da treba da izađem
A nisam još ni bila gladna, ubila se nekim slatkišima na poslu![]()