Žardinjera
Domaćin
- Poruka
- 3.767
Koliko smo mi tužne crtane gledali, nije ni čudo što volimo da umačemo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sačekaj još par godina. Neće ti i dalje ništa faliti. Imaćeš viškadok sam trenirao američki fudbal lešio sam i po 10 jaja plus veknu hleba, paradajz,krastavac, ljutu i sl
i tako 2-3 godine.
ništa mi nije falilo
Vrući pas, što bi rekao KnezŠta je hot dog![]()
Sve smo vas istračarili btw.
Neki zaključak je - a ok ste i slatki, kakvi ste, takvi ste, naši ste![]()

Zvaće je na ručak posle silnih noćnih dopova? Pa ok, lepo i slatkoVrući pas, što bi rekao Knez![]()
Imamo miNemam komentar![]()
Dapače!Ko lepše umače.![]()
Domaća su jaja, kupujem ih na pijaci kod žene što ima koke nosilje van bg.Znači užas!! Prvo što nemaš svoje koke i jedeš jaja nekih tamo poluludih koka jaje, jedeš svježe žumance. Jedina dobra stvar je što nećeš ni stići dobiti povišen holesterol, ubiće te salmonela![]()

U reduSačekaj još par godina. Neće ti i dalje ništa faliti. Imaćeš viška![]()
AwwJutrić
@Serpenti Po onom najvećem pljusku sinoć, Heca i ja smo ti našli Njegoša u Zemunu
Pogledajte prilog 1821261
Posle smo se nagradili bogougodnim pivom, sa pogledom na crkvu, koja se iz ove pJerspektive ne vidi, ali ti znaš da ja nikad ne lakiram
https://i.postimg.cc/vHjWVbSQ/20251121-184427.jpg

Pila i ja sinoć višnju od 25% pa nisam dugo mogla zaspatI ne zahrkala posle piva od 7,5%![]()

Udri jače, manijače![]()

Tebi danas kao da je bogougodnost očla kroz prozorEvo smajlija za trenera i mene kad kljucamo![]()

Spetlja čim zinePrvo si napisao da na Lobicu zaboravim i kad šljokam i kad ne šljokam, a sad da smo ih pominjali...usaglasi priču![]()

Broj 1, Debeli Šef, BobKoji vam je omiljeni lik iz Alan Forda?
Slutiš mi neštABtw, nema Lobice, kobalirala od hot dopa![]()

Dama uživa pijuckajući melem za grlo i stomak.Sramota, kakvo šljokanje, to se malo drugačije kaže, npr.
Dama je malo više popila!
![]()
![]()

Aj' da budemo pošteni, nije da te je ona zaboravila nego sam te se ja setioAww
I Njegoš ti je Sco
Ali i dalje ne mogu da vErujem da si me zaboravila, a Heca me se sjetio![]()
Slika koja govori sama više od hiljadu reči