Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.356
Nabacio sam izgleda 3-4kg, tako da hrana više nije.Šta je tebi prioritet?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nabacio sam izgleda 3-4kg, tako da hrana više nije.Šta je tebi prioritet?![]()
Htedoh mu reći da ima jednu flašu, drugu čašu i onda mora naći treće pivo.Amateru, meni se casa/krigla uvek poklapa sa pivom koje pijem.
Imam ih nekoliko u kolekciji.
Molio majku da mi pokaže kako da razvlačim pitu, a ona meni - sklanjaj mi se, imaš jutjub pa uči sam.Mene moja nevenka napravila da budem self sufficient, ko kaktus.
Da ne zavisim od nikoga
Ti si u razvojenoj državiImam ih nekoliko u kolekciji
Dobro ti i rekla.imaš jutjub pa uči sam

Razglabamo, kao i uvek.Gud ivning, šta radite, jeste dobriiiiiiii?![]()
To otkad si počeo da jedeš kisele bananice!Nabacio sam izgleda 3-4kg, tako da hrana više nije.![]()
jedem, 5 minimum, maks omlatim 10takja mislio jedeš deset na oko prženih
koja? ima ih višeKoja ti je ono knjiga?
To proslavljaš jer sam sad elita, jel!?uf što mi lego ovaj hajnekenjaj ko atomksa na hirošimu

jedeš a ne je*ešNabacio sam izgleda 3-4kg, tako da hrana više nije.![]()
Zbog njih mi je pritisak skočio.To otkad si počeo da jedeš kisele bananice!
I mene moja izbacivala iz kuhinje, tek sam počela kuvati kad sam se udala.Molio majku da mi pokaže kako da razvlačim pitu, a ona meni - sklanjaj mi se, imaš jutjub pa uči sam.![]()

Mi smo dobro!Razglabamo, kao i uvek.Vi?

Dorotej.koja? ima ih više
Daj da popravljamo. Dokoni smo.Mi smo dobro!
Opet smo nešto pokvarili!![]()
Ima jedna zanimljiva knjiga sa naslovom "hrana kao drugi seks".jedeš a ne je*eš
e zato meni nevenka rekla kuvaj sam bolje se sam otruj nego žena da te trujePočeli živeti zajedno, ja napravila neki pasulj budi bog s nama. Završio čovek na infektivnoj.
Kako si to uspela?I mene moja izbacivala iz kuhinje, tek sam počela kuvati kad sam se udala.
Joj, šta je sve moj muž morao pojesti, bolje da ne pričam.
Pričala sam na analu. Počeli živeti zajedno, ja napravila neki pasulj budi bog s nama. Završio čovek na infektivnoj.
A svekrva odmah dotrčala sa pogledom u mene, nešto ovako![]()
ne bih znao, ne je*emIma jedna zanimljiva knjiga sa naslovom "hrana kao drugi seks".
Pa ima istine, povezano je sve to.![]()
Ona što je na stolu na slicikoja? ima ih više