pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.539
crne ko leševi faraona
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovako najviše volim, u tepsiju pa koliko stane, i vrućeg leba i cepaje tako brte, ispod pešes ne prljam tiganj
Pojedi ako ti treba bolovanjeimam 2 mrtve banane u frinžidenru
baš se setih tog klipa iz kog je to filma bešeovako najviše volim, u tepsiju pa koliko stane, i vrućeg leba i cepaj
koe bolovanje ja ne radimPojedi ako ti treba bolovanje![]()

2 jaja meni dosta.ovako najviše volim, u tepsiju pa koliko stane, i vrućeg leba i cepaj

Džaba su krečilišporet propala investicija je li
Meni 32 jaja meni dosta.![]()
![]()
Mora uvek na nešto naopako kod tebe.Kad kažeš Heroina podseti me uvek na Hirošimu.![]()
optimistibaš se setih tog klipa iz kog je to filma beše
Sa'rani ih!imam 2 mrtve banane u frinžidenru
muž ti palcem otvara paštetu ko big laleDžaba su krečili![]()
izađi napolje2 jaja meni dosta.![]()
![]()
jokj bre čekam sutra da dođe ženska u vizitu da me ispičkara ko nemca to me paliSa'rani ih!
MIslim da nisam nikada imao case od odredjenog piva, casa mi je univerzalnaAmateru, meni se casa/krigla uvek poklapa sa pivom koje pijem.
Imam ih nekoliko u kolekciji.
Prezrele. Taman za rakiju. Na ekspres lonac da praviš.imam 2 mrtve banane u frinžidenru
onomad mi se neka boranija udžibrila ja pojeo šta mi teškoPrezrele. Taman za rakiju. Na ekspres lonac da praviš.![]()
Nemam vrata!izađi napolje
čerez dimljak!Nemam vrata!
Ne sjecam se ni ja da sam ih vidio. I ako postoje, nisu ceste. Stella ima specificne krigle.Ti si u razvojenoj državi
A ovde se i ne sećam kad sam poslednji put video hajnekenjaj krigle
doneće ti iz dhlNemam vrata!