Pepeljuginazlapolusestra
Poznat
- Poruka
- 7.116
Pa dobro, de, ne mislim bukvalno, nego nečijeg tatu i tamo drugog nečijeg sina.![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro, de, ne mislim bukvalno, nego nečijeg tatu i tamo drugog nečijeg sina.![]()
![]()
.gif)

Pitam se je li neko nekad dejtovao prvo tatu pa sinaKao ona fora i tatu i sina![]()

Opalilo me, da ne lajem!Gde si karooooooo, sunce li te opalilo?!
Mislila sam da se takve stvari dešavaju samo u filmovimaObniii, pa legendo naša, dobra je glava gde je sve nisi udarao![]()
Pitam se je li neko nekad dejtovao prvo tatu pa sina![]()

Obniii, pa legendo naša, dobra je glava gde je sve nisi udarao,
Dete vrv ima doživotne posledice, jadno dete sa takvim ocem
I posle da nosimo lepršave haljinice, a samo oči idu.![]()

Dobićeš po gu.zici! 
Samo sam ja kara!Gde si karooooooo, sunce li te opalilo?!

Deda-otac-sin ili baka-majka-ćerka.Ih, sta je to plus-minus decenija, cekaj jos malo dok ti se mogucnosti ne prosire na -+20 godina...![]()
Lezi i pravi se mrtva.Opalilo me, da ne lajem!
Tjeraju me da radim![]()
Malo kao Američka lepota. Odličan film.Mislim da je bila neka tema na roze forumu kada je neka matorija muska clanica bila pitala kako da se postavi u situaciji kada je u izlasku upoznao mladju devojku koja mu se svidela i on njoj, ali je naknadno shvatio da je to cerka njegove skolske drugarice...![]()
Smiješno, a??Lezi i pravi se mrtva.![]()
Treća si. Brojevima: 3.Smiješno, a??

Ne vozim pored dudovaVerovatno isto radiš kad na Adi vidiš mene kako berem dud![]()

Ja sam onaj napolju što kisne![]()

ArhoviranoSamo bez citata, ponavljanja, neka se post zatrpa. Po ovome bi me svi provalili, još me zezaju.
Išao trotoarom i blenuo u neku ženu na drugoj strani ulice, u letnjoj haljinici, više otkriva nego što pokriva, još leprša na povetarcu. Oči same idu, ne mogu iskontrolisati, ali tešim se da je srećom daleko, bar 20ak metara, pa nisam ko manijak, ne primećuje se da gledam.I, naravno, skucam se u nekog facom, ma sve mi se smrači. Svi videli. Držim ruku na licu i čujem plač.
Pogledam - čovek nosi malo dete u rukama, možda 2-3 god i dete i ja se sudarili glavama. Ja se pogubio, blamčina, izvinjavam se, očekujem da će me otac deteta zgaziti, jer mene boli, a mogu misliti kako je detetu, a ćale još pogubljeniji od mene i samo mahnu rukom, nešto promumla i ode.
Posle shvatim da smo obojica gledali u onu sa haljinom.
Zamalo se ne udavih keksom i kafom, toliko sam se smijala da sam kolegama bukvalno morala pročitati to čemu se smijemSamo bez citata, ponavljanja, neka se post zatrpa. Po ovome bi me svi provalili, još me zezaju.
Išao trotoarom i blenuo u neku ženu na drugoj strani ulice, u letnjoj haljinici, više otkriva nego što pokriva, još leprša na povetarcu. Oči same idu, ne mogu iskontrolisati, ali tešim se da je srećom daleko, bar 20ak metara, pa nisam ko manijak, ne primećuje se da gledam.I, naravno, skucam se u nekog facom, ma sve mi se smrači. Svi videli. Držim ruku na licu i čujem plač.
Pogledam - čovek nosi malo dete u rukama, možda 2-3 god i dete i ja se sudarili glavama. Ja se pogubio, blamčina, izvinjavam se, očekujem da će me otac deteta zgaziti, jer mene boli, a mogu misliti kako je detetu, a ćale još pogubljeniji od mene i samo mahnu rukom, nešto promumla i ode.
Sačuvano hvala!Samo bez citata, ponavljanja, neka se post zatrpa. Po ovome bi me svi provalili, još me zezaju.

Malo kao Američka lepota. Odličan film.![]()
Da, sad videh tvoj post ponovo. Pogrešno sam pročitao.Zar se nije tamo tata bio zaljubio u cerkinu najbolju drugaricu? Film inace jeste odlican, gledao sam ga relativno skoro u Kinoteci, posle projekcije je bio odrzan panel o mentalnom zdravlju, i lepo je neki profesor primetio da je u filmu odlicno prikazan raspad tradicionalne americke porodice u savremenom dobu, kao i da od sestoro glavnih likova svi do jednog imaju razlicite psihicke probleme.
Inace, ja sam imao istinski takav slucaj u razredu gimnazije, gde je majka moje skolske drugarce isto godiste kao i drugaricina polusestra po ocu (stavise, ako se dobro secam roditeljskih prica, ta majka moje drugarice i jeste bila skolska drugarica cerke iz prvog braka tog coveka, to je za ono vreme s kraja 70ih godina proslog veka za palanku bila prilicna senzacija).
Ma jadan bas.Mislim da je bila neka tema na roze forumu kada je neka matorija muska clanica bila pitala kako da se postavi u situaciji kada je u izlasku upoznao mladju devojku koja mu se svidela i on njoj, ali je naknadno shvatio da je to cerka njegove skolske drugarice...![]()
Stavih lajk za Kinoteku.Zar se nije tamo tata bio zaljubio u cerkinu najbolju drugaricu? Film inace jeste odlican, gledao sam ga relativno skoro u Kinoteci, posle projekcije je bio odrzan panel o mentalnom zdravlju, i lepo je neki profesor primetio da je u filmu odlicno prikazan raspad tradicionalne americke porodice u savremenom dobu, kao i da od sestoro glavnih likova svi do jednog imaju razlicite psihicke probleme.
Inace, ja sam imao istinski takav slucaj u razredu gimnazije, gde je majka moje skolske drugarce isto godiste kao i drugaricina polusestra po ocu (stavise, ako se dobro secam roditeljskih prica, ta majka moje drugarice i jeste bila skolska drugarica cerke iz prvog braka tog coveka, to je za ono vreme s kraja 70ih godina proslog veka za palanku bila prilicna senzacija).