Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaoj jednu babu zauvek nosim na dusi.
Pitala me davno mozda u srednjoj gde da sidje iz trumvaja za Postansku stedionicu. I ja je posaljem na Glavnu postu. Par stanica pre plus ima da hoda, a jedva je hodala. Gde me nadje.
Desilo se i meni jednom tako da me je neka zena na stakama bila pitala gde da sidje za VMA, i ja joj nenamerno kazem na stanici kod Radovog stadiona, iako je naredna daleko bliza, skoro tacno preko puta, ali se meni cinilo da je dalje.... :roll:
Sva sreca, pa su te dve stanice relativno blizu.

Vi?! I ti?! 😱 Ma kakvi... :nono2: :mrgreen:
goca-bo%C5%BEinovska.gif

:)

Što se tih godina tiče imam utisak da nam sa 29 kažu jao mlada si ti još, pupoljčić ☺️
A sa 30 ti kažu eh, jedna noga ti već u grobu.

Tako da, zahebi narod, bitno kako mi nama izgledamo, narodu nikad udovoljiti niti treba da se trudimo, samo sebi. :zaljubljena:

Ovo mi rekao dječak koji je mislio da sam njegovo godište (2004), ali presmiješno mi :hahaha1:

Nije rekao da ne izgledam toliko staro, nego da ne izgledam toliko.... dramska pauza :zcepanje:

Ovo mi rekao dječak koji je mislio da sam njegovo godište (2004), ali presmiješno mi :hahaha1:

Nije rekao da ne izgledam toliko staro, nego da ne izgledam toliko.... dramska pauza :zcepanje:
U godinama sam kada mogu da dejtujem i '82. i '02. I sve između :rumenko: 🤣🤣🤣

Ali sam ja verna mom Srboljubu! :zaljubljena::hahaha1:
Ubiće me🤦🏻‍♀️🤣

Daj da te demantujem. :manikir: :srecna:
Samo bez citata, ponavljanja, neka se post zatrpa. Po ovome bi me svi provalili, još me zezaju.😁
Išao trotoarom i blenuo u neku ženu na drugoj strani ulice, u letnjoj haljinici, više otkriva nego što pokriva, još leprša na povetarcu. Oči same idu, ne mogu iskontrolisati, ali tešim se da je srećom daleko, bar 20ak metara, pa nisam ko manijak, ne primećuje se da gledam. 😁I, naravno, skucam se u nekog facom, ma sve mi se smrači. Svi videli. Držim ruku na licu i čujem plač. 🤣 Pogledam - čovek nosi malo dete u rukama, možda 2-3 god i dete i ja se sudarili glavama. Ja se pogubio, blamčina, izvinjavam se, očekujem da će me otac deteta zgaziti, jer mene boli, a mogu misliti kako je detetu, a ćale još pogubljeniji od mene i samo mahnu rukom, nešto promumla i ode. 😁 Posle shvatim da smo obojica gledali u onu sa haljinom. 🤣

Zapravo prvi put cujem od nje da je ne interesuje da bude na sceni, ali bi volela da se bavi necim tehnickim oko scene, npr rasvetom ili necim. Tako da ona smatra da su kontakti bonus. Ali realnost je da ne preduzima oko takvih stvari, tako da klinci se zanose i to je sve klizavo.
Zanima je naravno svako ko je video i dodirnuo bilo sta na svetu vezano za Ramstajn.
Sto se tice rezije eno joj deda tj moj tata je rekreativno to zavrsio kao drugi fakultet, pa je deda ne zanima, da se ne lazemo.
Dakle ovo je više zato što je radio ozvučenje grupi Rampštajn nego samo ozvučenje.
Možda misli da će izvući nešto odvtog lika vezano za grupu.
Ali sa druge strane lik je počeo sa njom komunikaciju i poljubio je u kosu.
Bespotrebno po mom mišljenju.

Pa dobro, de, ne mislim bukvalno, nego nečijeg tatu i tamo drugog nečijeg sina. :manikir: :hahaha1:
Moj rodjak je skoro poceo da zivi zajedno sa znatno mladjom devojkom (on je 82, ona 99. godiste) i u sali voli da kaze da po godinama moze legitimno da bude u semi i sa njom i sa njenom mamom (koja je inace njemu bliza po godinama)...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back