Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 15.011
To imam u Srbiji!
Baš ću reći mami da slika sutra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To imam u Srbiji!
E slične novčiće imam, tri takva vezana crvenim koncem

Kad mama kaže ih ja bacilaTo imam u Srbiji!
Baš ću reći mami da slika sutra![]()
AntihristeOdgrizi mu ga![]()
E ima nekog mesa?Jel neko za svaBske perece i pivo![]()
Bona što mi ovo radiš?
Bona što mi ovo radiš?
Oj majko, pametna Pepe zaspala, tačno pomahnitate nakon 22: 30![]()
Nema. Prazna pereca, ali je bas ukusna. Taman da te tjera da narucis drugu, a onda i drugo pivo (za sada)E ima nekog mesa?![]()
Minka na aparatyyy

Ja ću u međuvremenu da je pozovem na marinirane žablje batake, neće ni provaliti!Minka na aparatyyy
Gugla skakuće li ta u Sarajevu![]()

Guglala neki dan, ptala chat gpt, reklo mi da ima žaba koliko hoćeš naročito u blizini Miljacke pored koje i živimMinka na aparatyyy
Gugla skakuće li ta u Sarajevu![]()
Mene inače hvata noćno ludilo, najčešće posle 00 ali s promjenom sata kao da se pomjerila granicaBona što mi ovo radiš?
Oj majko, pametna Pepe zaspala, tačno pomahnitate nakon 22: 30![]()

Prije bih popila čašu vode u kojoj je satrugana koža sa peta beskućnika!Ja ću u međuvremenu da je pozovem na marinirane žablje batake, neće ni provaliti!![]()
Pitala* rekao*Guglala neki dan, ptala chat gpt, reklo mi da ima žaba koliko hoćeš naročito u blizini Miljacke pored koje i živim![]()

Evo te dok jedeš marinirane žablje batačiće!Guglala neki dan, ptala chat gpt, reklo mi da ima žaba koliko hoćeš naročito u blizini Miljacke pored koje i živim![]()
Dobro si ti dete.Pitala* rekao*
Jedva sam dočekala![]()

Ne volim ni pilećeČula sam da su ti žablji bataci kao pileći![]()
Od antihriste do dobro si dete razlika par minuta.Dobro si ti dete.![]()
Jesi stavila prst u usta ili dozvolila da ide dalje?A mila majko moje traume kad su mi na slavi kao klinki rekli da smo upravo pojeli golublju čorbu! Da bar nisu rekli.![]()
A sladak golupčić.![]()
Ja to ni po babu, ni po stričevima, već po zasluzi.Od antihriste do dobro si dete razlika par minuta.![]()
Pa jel ih cujes navece da krekecu?Guglala neki dan, ptala chat gpt, reklo mi da ima žaba koliko hoćeš naročito u blizini Miljacke pored koje i živim![]()