Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao umelo mi je to par puta da se desi!
Doduše kao klinki
Glumim mesec dana da me bole rac, onda se ozverim i pozovem!
Sutra oću da se ubijem od sramote
Jedan moj bivši, to mi rekao kad sam se privremeno pomirila sa njim, kad smo raskinuli pa ode u kafanu i oduzme se, prije nego što počne piti stavi mobitel u čarapu jer je znao da će mu biti mrsko da se saginje, uzima ga i piše mi :D

Nikad to nisam radio, pored svih gluposti, za divno čudo. 🤣
Pametno :D meni je bivši poslao čitavu priču na mail, dobro napisao, zabavilo me, naljutilo u par rečenica ali sve u svemu sam se smijala i ja i još jedno 48 ljudi :D proslijedila svima.

Mene alkohol udari na druženje, pozitivu, ne na vraćanje u prošlost. Pre bih to možda uradio trezan, nego pijan.😁
Jes sinoć si nam opet lupao srca dok si bio 2,7, organizovao druženja, obećavao nam svima pare za troškove puta i spavanje u hotelu, doduše sa 4 zvjezdice, i dao nam adresu i br telefona :)

Jedan moj bivši, to mi rekao kad sam se privremeno pomirila sa njim, kad smo raskinuli pa ode u kafanu i oduzme se, prije nego što počne piti stavi mobitel u čarapu jer je znao da će mu biti mrsko da se saginje, uzima ga i piše mi :D
A meni sirotoj šta se desilo!
Raskinemo, to jest ostavi me tadašnji na sred ulice, i svako ode na svoju stranu!
Uđem u kafić gde nam se skupljala ekipa, sednem i počnem da ronzam!
Tu bio i neki lik, rođak od nekog i pita me što plačem a ja kažem ostavio me dečko!
E sad dolazi tragedija!
Upravo u tom trenutku,ulazi taj isti bivši, prilazi našem stolu jer i on zna te ljude a rođak će:
" E momče da te upoznam sa jednom lepom devojkom, ostavio je neki idiot, a ti si baš zgodan, idi uteši je!":dash:
On je pobegao a ja čučnula pod sto od muke i sramote

A meni sirotoj šta se desilo!
Raskinemo, to jest ostavi me tadašnji na sred ulice, i svako ode na svoju stranu!
Uđem u kafić gde nam se skupljala ekipa, sednem i počnem da ronzam!
Tu bio i neki lik, rođak od nekog i pita me što plačem a ja kažem ostavio me dečko!
E sad dolazi tragedija!
Upravo u tom trenutku,ulazi taj isti bivši, prilazi našem stolu jer i on zna te ljude a rođak će:
" E momče da te upoznam sa jednom lepom devojkom, ostavio je neki idiot, a ti si baš zgodan, idi uteši je!":dash:
On je pobegao a ja čučnula pod sto od muke i sramote
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Jes sinoć si nam opet lupao srca dok si bio 2,7, organizovao druženja, obećavao nam svima pare za troškove puta i spavanje u hotelu, doduše sa 4 zvjezdice, i dao nam adresu i br telefona :)
Za adresu i broj telefona sam prvo gledao jutros i prešao svaki post. 🤣

To SAMO MENI MOŽE DA SE DESI!
SAMO MENI!
Mama to i dalje nije gore od onoga kad sam čekala prijateljicu na tramvajskoj, dolazi tramvajem. Parkira se bijesan automobil, spušta se prozor suvozača a vozač zgodan ko mladi Bog! osmjehnu se i rukom ono, ajde uđi!
A ja ufurana, skockala se, odmahnem glavom i: neka hvala, čekam nekoga! Ali baš glasno to kažem :D Ma nisam ni izgovorila, dodirnu me prolazeći ženska koja je valjda stajala iza mene, zgodna, lijepa, sređena, otvori vrata, uskoči u auto i poljubi se sa likom :D
Joj majko moja, kakva bruka :D

Mama to i dalje nije gore od onoga kad sam čekala prijateljicu na tramvajskoj, dolazi tramvajem. Parkira se bijesan automobil, spušta se prozor suvozača a vozač zgodan ko mladi Bog! osmjehnu se i rukom ono, ajde uđi!
A ja ufurana, skockala se, odmahnem glavom i: neka hvala, čekam nekoga! Ali baš glasno to kažem :D Ma nisam ni izgovorila, dodirnu me prolazeći ženska koja je valjda stajala iza mene, zgodna, lijepa, sređena, otvori vrata, uskoči u auto i poljubi se sa likom :D
Joj majko moja, kakva bruka :D
:zcepanje:

Ja znam da ne valja crni a valja crveni ili zlatni
Takođe u novčaniku u malom pretincu imam 8 dinara, u tri kovanice, jer je 8 veoma povoljan broj
Takođem imam i kesicu sa solju
Sve to sam iz svojih FS knjiga uzela
Moj novčanik na aparatyyyyyyy

IMG_20251116_220158.jpg

Mislim da je na aleksandri jedna osoba objašnjavala da može srebrna, bronzana i zlatna, a da crvena topi novac :huh:

ako sam dobro zapamtila :rotf:

Nisam znala za zelenu :srecna:
Možda samo toj osobi ne odgovara, i to se gleda po Kua brojevima.

I ti si Tigrić kao ja, za nas su uvijek dobra opcija pored zlatnog, bež, ljubičasti i crveni. To sam naučila od Njega. :zaljubljena:
Kao i sve uglavnom.🤣

A bitno je u novčaniku ne držati račune, plaćene/neplaćene, slike živih/pokojnih, ikone, kartice, vizit kartice, papiriće itd. Samo novac, uredno posložen. :srecna:
Mogu i kineski novčići.

I ti si Tigrić kao ja, za nas su uvijek dobra opcija pored zlatnog, bež, ljubičasti i crveni. To sam naučila od Njega. :zaljubljena:
Kao i sve uglavnom.🤣

A bitno je u novčaniku ne držati račune, plaćene/neplaćene, slike živih/pokojnih, ikone, kartice, vizit kartice, papiriće itd. Samo novac, uredno posložen. :srecna:
Mogu i kineski novčići.
Po jednoj od korespondencija, Tigar je ekvivalent Vodoliji a ja Zmija Biku

Kao i sve uglavnom.🤣

Mogu i kineski novčići.

Imam ikonicu iz Tumana, tabletice i papiriće.:rumenka: 🤣

Super za crvenu, taman da mi sljedeći bude u toj boji. :zaljubljena:

Kao i sve uglavnom.🤣

Mogu i kineski novčići.
E zato ja imam jedan novčanik samo za pare al tu je so i tri kovanice u zbiru 8 a drugi, veći u obliku mačke, samo za dokumenta i mađije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back