Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 69.790
Ma da, skontala bih a i svako drugi bi. Možda se negdje pojaviKuku meni
Ali sam nekako sigurna da niko nije popio
Uostlom - boja!
Provalili bi providnu kafu
Sigurno izbeljivač nije braon

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da, skontala bih a i svako drugi bi. Možda se negdje pojaviKuku meni
Ali sam nekako sigurna da niko nije popio
Uostlom - boja!
Provalili bi providnu kafu
Sigurno izbeljivač nije braon

Ukro psiho pod krevetomMa da, skontala bih a i svako drugi bi. Možda se negdje pojavi![]()
Sva sreća pa niste videli šta sma ja po analu pisao kad sam bio p'janMama, jesi čitala šta je Obli pisao sinoć kad se oduzeo alkoholom? Znači u istom postu 2 više jezika, više pisama, stilova, emocija. Mećo u isti i suze i smijeh i srca i munje.![]()
Znam osobu koja u tom mlinu melje emberlezi čajnađem mlin za kafu, onaj starinski![]()
Tacista mi ukro krofneSva sreća pa niste videli šta sma ja po analu pisao kad sam bio p'jan
Aleksandri si ukazao tu čast, a nama ne?!Sva sreća pa niste videli šta sma ja po analu pisao kad sam bio p'jan
Za razliku od nekih naučio sam na greškama.Aleksandri si ukazao tu čast, a nama ne?!![]()
Za razliku od nekih naučio sam na greškama.

Podeli sa nekima šta se desilo.![]()

Imaš mišiće da oboriš vrata i pokažeš ceo stan, ti si tako jak![]()

Ovo sam čak i ja propustilaSva sreća pa niste videli šta sma ja po analu pisao kad sam bio p'jan

Uživaj i za nasBozicni sajam u parku.
Nista posebno, ali nam je bio blizu za pice sa prijateljima. Nedostaje sneg.
Kao neko dete sam uzela toplu cokoladu sa šlagom i pojela cimet-vafl na stapiću.
Pogledajte prilog 1818240
Pogledajte prilog 1818243
Pogledajte prilog 1818246

A ne, nećeš se tako lako izvući, sinoć su pijani donijeli odluku da iduću kafanu otvaraš opet tia stvarno ste prebrzo ispisali pola teme, to hoćete da me se riješite![]()

Manijaci!a stvarno ste prebrzo ispisali pola teme, to hoćete da me se riješite![]()

Koje god? Pre mene?
To je bilo na kutku za samce
Sad će onaj Arhanđel da nađe, skontah da je i on arhivator
To je bilo na kutku za samce
Oni računaju vrijeme prije i poslije Oblog?Koje god? Pre mene?![]()
Ne sećam se, pre korone mislimKoje god? Pre mene?![]()