Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nemam drugog objašnjenja, doduše tata kad navrati na kafu ima običaj da sam napravi još jednu, seka isto tako, kapsule stoje na jednom mjestu a ta je bila u kesici pored korpice u kojoj su kapsule. Znači neko je popio :D 99%
Ima još jedna opcija, ali nisam siguran da li treba da ti kažem. 😁

Mislim da niko nije gluplji od mene kad popije
Recipročno se i prodobrim
Mama, jesi čitala šta je Obli pisao sinoć kad se oduzeo alkoholom? Znači u istom postu 2 više jezika, više pisama, stilova, emocija. Mećo u isti i suze i smijeh i srca i munje. :D

Pa nemam drugog objašnjenja, doduše tata kad navrati na kafu ima običaj da sam napravi još jednu, seka isto tako, kapsule stoje na jednom mjestu a ta je bila u kesici pored korpice u kojoj su kapsule. Znači neko je popio :D 99%
Jednom mi bila ekipa,popili svo pivo,i ja se setim fa sam videla jedno u bifeu u ormanu, doduše s čudnim čepom
Dam ortaku,on nategne i pljune,kaže kakva je ovo voda
A ono bogojavljenska sveta vodica

Možda je neko bacio? 🤔
Ma ne, ko bi to mogao osim mene? Seka ne baca ni kod sebe i što treba. Njena svekrva jednom rekla: Minka uvijek dođe sa kesama (nosim djeci slatkiše i igračke) i uvijek odlazi sa kesama (pokupim joj smeće i ponesem) :D

Mama, jesi čitala šta je Obli pisao sinoć kad se oduzeo alkoholom? Znači u istom postu 2 više jezika, više pisama, stilova, emocija. Mećo u isti i suze i smijeh i srca i munje. :D
Nisam
Ja samo preletim pogledom,analiziram vajbove i to je to
Sinoć su bili baš dobri vajbovi

Ma ne, ko bi to mogao osim mene? Seka ne baca ni kod sebe i što treba. Njena svekrva jednom rekla: Minka uvijek dođe sa kesama (nosim djeci slatkiše i igračke) i uvijek odlazi sa kesama (pokupim joj smeće i ponesem) :D
Da je neko popio ne daj bože,znala bi i ti i taj

Joj jesam se danas obradovala :)
Bila sam u kući moje majke (bake) i čistila, kad nemam kod sebe šta tamo vazda ima posla. I odlučim da presložim neke police u kuhinji i nađem mlin za kafu, onaj starinski :heart::heart::heart::heart:
Imam takav
Obično je žiti,mesingani

Ova komšinica, mama od Tajfunovića je nedavno imala trovanje stomaka a dođe ponekad na kafu :D Neću joj spominjati kapsulu, bjež' ba.
Čekaj to je kapsula za čišćenje aparata?
Ja imam one iz DM-a, za ketler
To je čista limunska kiselina
Kontam da bi svako primetio ukus
Možda si je upotrebila za čišćenje i zaboravila jer je u tom trenutku lupala smrdibuba na komarnik a ti razmišljala o Omerovim mikro otvorima kroz koje se provlače

Čekaj to je kapsula za čišćenje aparata?
Ja imam one iz DM-a, za ketler
To je čista limunska kiselina
Kontam da bi svako primetio ukus
Možda si je upotrebila za čišćenje i zaboravila jer je u tom trenutku lupala smrdibuba na komarnik a ti razmišljala o Omerovim mikro otvorima kroz koje se provlače
Kapsule su kompatibilne sa svim Lavazza A Modo Mio ® aparatima za kafu.
Sastojci: 15-30% izbjeljivača na bazi kisika, fosfonati, anionski tenzidi <5%
Ma ne, baš je kapsula mama i 100 % je nisam upotrijebila jer je to proces, ne odradiš baš za minut :(

1763305908470.png

Kapsule su kompatibilne sa svim Lavazza A Modo Mio ® aparatima za kafu.
Sastojci: 15-30% izbjeljivača na bazi kisika, fosfonati, anionski tenzidi <5%
Ma ne, baš je kapsula mama i 100 % je nisam upotrijebila jer je to proces, ne odradiš baš za minut :(

Pogledajte prilog 1818208
Kuku meni
Ali sam nekako sigurna da niko nije popio
Uostlom - boja!
Provalili bi providnu kafu
Sigurno izbeljivač nije braon

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back