Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 29.485
Ovo gore nego kad su odlučili ovo s čepovima za bezalkoholno.Piće za one koji su na odvikavanju, antialkoholičarsko!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo gore nego kad su odlučili ovo s čepovima za bezalkoholno.Piće za one koji su na odvikavanju, antialkoholičarsko!![]()
Imaš mišiće da oboriš vrata i pokažeš ceo stan, ti si tako jakNagovaraš je na greh, a krenula da posrće već i sama a ti joj ideje daješ!![]()
Nemam, davno bilo.Joj, postoji li neka šansa da neki od tih sastava imaš negdje spremljen, zabilježen?
Da popijemo pa to čitamo.![]()
Ma ne, bre. Ovo je @PepeljuginazlapolusestraImaš mišiće da oboriš vrata i pokažeš ceo stan, ti si tako jak![]()

I još bih "ispala na televizoru"Da...Da ti se smeju u zatvoru kad pričaš što su te uhapsili.
![]()
I sve u istom postu2-3 poruke si ispisao dok nisi skontao (ja i dalje ne znam šta si napisao nemoguće je dešifrovati te 2-3 ruske poruke) pa si se bacio na ćirilicu, pa na dlakavu latinicu, pa na šišanu!
![]()
Kakvi li su tek ostali kad popijuImao sam gomilu kečeva u jednom periodu srednje, sa ručkama i točkićima da ih guram cele godine. Između ostalog i onu crnu hemiju koju sam navodio pri razblaživanju 70% etil alkohola iz apoteke kad mi nestalo vodke.Jednim delom su me izvukli sastavi iz srpskog. Lobirao profa za mene pokazujući sastave.
(nisam toliko dobar, već teh. škola, niko nije umeo rečenicu da sastavi
)

O jesam glupa pa ovdje dođem nešto popiti

Šta ti je?Dobar dan, evo Minke sa stomililitarskim čajem![]()
A bila ti idealna prilika da i ti pomeneš onaj poljubacO jesam glupa pa ovdje dođem nešto popiti![]()
Nisi pitao koji čajŠta ti je?![]()

Da nisi u PMS-u?Meni sad vruće
Kakve su ovo oscilacije, kao da sam u klimaksu![]()
Moj. Jesam pogodio?Nisi pitao koji čaj![]()
Znači, ne budi gadA bila ti idealna prilika da i ti pomeneš onaj poljubac![]()
Jok, Lavazza, odličan, jes da ne volim kod kuće espesso, bilo bi mi previše Turske pa sam dupli napravila, odoka 100Moj. Jesam pogodio?![]()

Nadam se da se onaj moj NEĆE prepozntiBebo, ako ti se muž ikad ovdje registrira, prepoznat ćemo ga kao Michael Douglasa.
Ja?!Znači, ne budi gad![]()
Mislim da niko nije gluplji od mene kad popijeJa?!A prepravio sam post pre slanja. Bio je gori i gluplji.
![]()
Jel to ozbiljno moguće ili se zezaš?Posljednji put kad sam naručivala kapsule kafe kliknula sam i jednu kapsulu za čišćenje aparata, došla je, znam da je bila posebno zapakovana u kesici i da je bijele boje. Nema je, ma nema šanse da je nađem a kontala danas i to da odradim. Sad me živo zanima kome sam je ubacila i ko je popio![]()
Ima nas. I treznih i pijanih.Mislim da niko nije gluplji od mene kad popije
Recipročno se i prodobrim
Pa nemam drugog objašnjenja, doduše tata kad navrati na kafu ima običaj da sam napravi još jednu, seka isto tako, kapsule stoje na jednom mjestu a ta je bila u kesici pored korpice u kojoj su kapsule. Znači neko je popioJel to ozbiljno moguće ili se zezaš?![]()