Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

Nagovaraš je na greh, a krenula da posrće već i sama a ti joj ideje daješ!:tiganj::hahaha1:
Imaš mišiće da oboriš vrata i pokažeš ceo stan, ti si tako jak
flex.gif

Imao sam gomilu kečeva u jednom periodu srednje, sa ručkama i točkićima da ih guram cele godine. Između ostalog i onu crnu hemiju koju sam navodio pri razblaživanju 70% etil alkohola iz apoteke kad mi nestalo vodke. 🤣 Jednim delom su me izvukli sastavi iz srpskog. Lobirao profa za mene pokazujući sastave. 🤣 (nisam toliko dobar, već teh. škola, niko nije umeo rečenicu da sastavi 🤣)
Kakvi li su tek ostali kad popiju :D

Posljednji put kad sam naručivala kapsule kafe kliknula sam i jednu kapsulu za čišćenje aparata, došla je, znam da je bila posebno zapakovana u kesici i da je bijele boje. Nema je, ma nema šanse da je nađem a kontala danas i to da odradim. Sad me živo zanima kome sam je ubacila i ko je popio :D

Posljednji put kad sam naručivala kapsule kafe kliknula sam i jednu kapsulu za čišćenje aparata, došla je, znam da je bila posebno zapakovana u kesici i da je bijele boje. Nema je, ma nema šanse da je nađem a kontala danas i to da odradim. Sad me živo zanima kome sam je ubacila i ko je popio :D
Jel to ozbiljno moguće ili se zezaš? 🤣

Jel to ozbiljno moguće ili se zezaš? 🤣
Pa nemam drugog objašnjenja, doduše tata kad navrati na kafu ima običaj da sam napravi još jednu, seka isto tako, kapsule stoje na jednom mjestu a ta je bila u kesici pored korpice u kojoj su kapsule. Znači neko je popio :D 99%

Back