Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.701
A ja 100 puta išla da piškim hahahahah hit!Zbog nje sam sinoć imao utisak da nas 10 ovde pije. Jutros gledam, niko nije pio nego je ona otvarala flašu na 10 strana.![]()
Popila skoro 2l vode
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja 100 puta išla da piškim hahahahah hit!Zbog nje sam sinoć imao utisak da nas 10 ovde pije. Jutros gledam, niko nije pio nego je ona otvarala flašu na 10 strana.![]()

A jesi promijenila vodu onom cvijeću koje si dobila od susjeda, ha?A ja 100 puta išla da piškim hahahahah hit!
Popila skoro 2l vode![]()

Imao sam gomilu kečeva u jednom periodu srednje, sa ručkama i točkićima da ih guram cele godine. Između ostalog i onu crnu hemiju koju sam navodio pri razblaživanju 70% etil alkohola iz apoteke kad mi nestalo vodke.Čuj njega, vidio, kao da je nekog trećeg čitao, a ne sebe.
Tko zna što ti to isplivalo na površinu iz školskih klupa.
Ako se sjetiš, slobodno piši.![]()
A najjače sekoooo batoooooBaš sam bio oduzet pola sata-sat. Ne sećam se šta je ono.![]()

Joj, postoji li neka šansa da neki od tih sastava imaš negdje spremljen, zabilježen?Imao sam gomilu kečeva u jednom periodu srednje, sa ručkama i točkićima da ih guram cele godine. Između ostalog i onu crnu hemiju koju sam navodio pri razblaživanju 70% etil alkohola iz apoteke kad mi nestalo vodke.Jednim delom su me izvukli sastavi iz srpskog. Lobirao profa za mene pokazujući sastave.
(nisam toliko dobar, već teh. škola, niko nije umeo rečenicu da sastavi
)
Samo da se glasnem da sam istrčala, istrčala ga dabogda
https://i.postimg.cc/sD1YZRLP/20251116-133541.jpg

Po mojim standardima ti si tek pomirisala alkoholna isparenja.Ja nisam ni čitala nazad poruke hahahahahaha jesam bila dobra?
Mislim da da. Uglavnom!![]()
Pored žive terase.A ja 100 puta išla da piškim hahahahah hit!
Popila skoro 2l vode![]()
Legenda kaže da @Pepeljuginazlapolusestra i dalje traži način kako da otvori bočicu kupinovog vina.![]()

Ma vas dvoje kao ono "Poslednja igra leptira - Nemoj da me nerviraš"A najjače sekoooo batooooo![]()
Zbog nje sam sinoć imao utisak da nas 10 ovde pije. Jutros gledam, niko nije pio nego je ona otvarala flašu na 10 strana.![]()
Tu smo mi da ti pomognemo.Ne znam šta da radim s njim sad![]()
Pođi u teretanu pa tamo zamoli nekog malog da pokaže koliko je jakNe znam šta da radim s njim sad![]()

Za 10 dana koliko kafana radi, pola stranica ispisano!
Zalijmo!![]()

A jesi promijenila vodu onom cvijeću koje si dobila od susjeda, ha?![]()

не заливај бреZa 10 dana koliko kafana radi, pola stranica ispisano!
Zalijmo!![]()

Da vam ga dovedem na druženje?Pođi u teretanu pa tamo zamoli nekog malog da pokaže koliko je jak![]()
![]()
Nagovaraš je na greh, a krenula da posrće već i sama a ti joj ideje daješ!Pođi u teretanu pa tamo zamoli nekog malog da pokaže koliko je jak![]()
![]()

@Pepeljuginazlapolusestra, pomislit ću da je to u sklopu nekog programa kako spriječiti konzumiranje alkohola.
Pravimo boce koje se teško otvaraju pa će barem dio ljudi odustati u tom pokušaju.![]()

Piće za one koji su na odvikavanju, antialkoholičarsko!@Pepeljuginazlapolusestra, pomislit ću da je to u sklopu nekog programa kako spriječiti konzumiranje alkohola.
Pravimo boce koje se teško otvaraju pa će barem dio ljudi odustati u tom pokušaju.![]()
Nagovaraš je na greh, a krenula da posrće već i sama a ti joj ideje daješ!![]()

Nama ne treba, mi pića otvaramo bez problemaDa vam ga dovedem na druženje?![]()
![]()

U tom slučaju žele potaknuti alkoholizam?ali ovo je sokiić![]()