Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 4.554
Jbg, ali siguran sam da ćeš sutra u ovo doba opetJa sam kačila i previše, ti si prespavao.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg, ali siguran sam da ćeš sutra u ovo doba opetJa sam kačila i previše, ti si prespavao.![]()
Slikao bih ti, ali nemam ni ja.Jao, jede mi se nešto slatko sad, a nemam ništa sem meda i cimeta, i jabuka![]()
Ne smemo mnogo da hvalimo, dići će mu se previše. Samopouzdanje!Kako smo brezobrazne, čovek nam se ukazao a mi samo kritike![]()
Kuku šta ja pročitah! Ju ju!Dlkao bih ti, ali nemam ni ja.![]()
Pa kačio si tamo kad si se dvoumio da li da ih zadržiš. Nožice su ti djelovalo kratko u tim bijelim, ali ne znam da li sam to tad prokomentarisala. Nisam željela da te uvrijedim.Ja? Čega se ti sećaš
Jednom sam uzeo u nekoj većoj porudžbini i vratio ih. Nisam ih nikad napolje nosio
Još se nisam odvažio da izađem iz teget ili crnih![]()
Veruj mi, sad su dobre kakve znaju bitiKako smo brezobrazne, čovek nam se ukazao a mi samo kritike![]()
Pa ti me čekajJbg, ali siguran sam da ćeš sutra u ovo doba opet![]()
Imao je milion nikova, kao i Heca. Zato sam permutovao.Kako se ne sjećam tog? A slaba sam na Hrvate
Pa kad počnu sa ikavicom... zarumenim se odmah![]()
E ****Kuku šta ja pročitah! Ju ju!
Sve se lepo ocrtaMeni se više dopada siva trenerka, za kućnu varijantu![]()

Čekala sam, čekala, dragog čitav danPa ti me čekaj![]()

Apolon?Imao je milion nikova, kao i Heca. Zato sam permutovao.![]()
Moje oko što vidi to još nije ni na javi nije!E ****A bilo je pola sekunde, bukvalno
![]()

Ako je trebalo da me uvrediš, sigurno jesi komentarisalaPa kačio si tamo kad si se dvoumio da li da ih zadržiš. Nožice su ti djelovalo kratko u tim bijelim, ali ne znam da li sam to tad prokomentarisala. Nisam željela da te uvrijedim.![]()

Jel vidi 2x nije?Moje oko što vidi to još nije ni na javi nije!![]()
![]()
Volela sam volelaaaaa volelaaa sam gaaaa,Čekala sam, čekala, dragog čitav dan![]()

Svoje ne dam, tuđe hoću!Jel vidi 2x nije?![]()
ŠtaVolela sam volelaaaaa volelaaa sam gaaaa,
Čekala sam, čekala, srce da mi daaaa
Srce je ovde samo metafora, svi znamo šta je čekala da dobije.![]()
Nisam ja tako zlobnaAko je trebalo da me uvrediš, sigurno jesi komentarisala![]()

Ne možda nego sigurno.Jesu, bile su kraćušne pantalone, možda su onda činile i nožice kraćim![]()

Pa kako šta, ženinog najboljeg prijatelja!
Setio sam se. Fer. Ili Fer86. Tako nešto.Apolon?![]()
Normalno! Što je tvoje, tvoje je, a što je njegovo, isto tvoje jeSvoje ne dam, tuđe hoću!