Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.671
Ko je popio ban zbog takve slike? On ili neko drugi?Nisi ovu kačio, nego onu drugu gdje si prekrio srcem onaj dio koji je Adam prekrio lišćem !![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je popio ban zbog takve slike? On ili neko drugi?Nisi ovu kačio, nego onu drugu gdje si prekrio srcem onaj dio koji je Adam prekrio lišćem !![]()
Što drži majicu kao da briše usta ?Zgodan si, samo ti fali malo dlačica![]()

Ja sam svoje završio, dalje je vaš redNisi ovu kačio, nego onu drugu gdje si prekrio srcem onaj dio koji je Adam prekrio lišćem !![]()

Isto razmišljamoA jes nabio ti to u usta majicu?![]()

Hoćemo i tuuuuuu!!!!Nisi ovu kačio, nego onu drugu gdje si prekrio srcem onaj dio koji je Adam prekrio lišćem !![]()
Bitno je da se menjamo.Na njemu! Na prestolu
Pa ne, u poslednje vreme ste se ti i Minka smenjivali![]()
Ne sjećam se, možda se nekoj urednici dopalo što vidiKo je popio ban zbog takve slike? On ili neko drugi?![]()
Slažem seHoćemo i tuuuuuu!!!!

Eto vas ko AždahaZgodan si, samo ti fali malo dlačica![]()
Skeniramo okom sve detaljeIsto razmišljamo![]()

Žardinjera mi ne bi dozvolila hot dopJa sam svoje završio, dalje je vaš red![]()
![]()
.gif)
Kačio je bijele, iz Zare!Skeniramo okom sve detalje
Šteta što mu nisu bež pantalone.![]()
Nije. Sad se setih. To je bio neki dečko iz Hr.Ne sjećam se, možda se nekoj urednici dopalo što vidi
Nije kao da im treba puno![]()
Pokazao sam četkice, kakav hot dopŽardinjera mi ne bi dozvolila hot dop![]()
Ja sam kačila i previše, ti si prespavao.Ja sam svoje završio, dalje je vaš red![]()
![]()

Nisi pokazao onih 8! Slika iz kade!Pokazao sam četkice, kakav hot dop![]()

To ti je zbog vrućiceJao, jede mi se nešto slatko sad, a nemam ništa sem meda i cimeta, i jabuka![]()
Nezahvalnice nezahvalneKako smo brezobrazne, čovek nam se ukazao a mi samo kritike![]()

Op op to može biti zanimljivo!Kačio je bijele, iz Zare!![]()

Ja? Čega se ti sećašKačio je bijele, iz Zare!![]()
Kako se ne sjećam tog? A slaba sam na HrvateNije. Sad se setih. To je bio neki dečko iz Hr.![]()

Meni se više dopada siva trenerka, za kućnu varijantuOp op to može biti zanimljivo!
Ocrtavanje lvl pro, ako se još i providi...![]()