Mali Heca
Iskusan
- Poruka
- 5.003
Volela sam volelaaaaa volelaaa sam gaaaa,Pa kako šta, ženinog najboljeg prijatelja!
Čekala sam, čekala, ženinog najboljeg prijatelja da mi daaaa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volela sam volelaaaaa volelaaa sam gaaaa,Pa kako šta, ženinog najboljeg prijatelja!
Skidao se gooo?Setio sam se. Fer. Ili Fer86. Tako nešto.

Ne sjećam se tog.Setio sam se. Fer. Ili Fer86. Tako nešto.

Dijamant!Volela sam volelaaaaa volelaaa sam gaaaa,
Čekala sam, čekala, ženinog najboljeg prijatelja da mi daaaa?
Pogledajte prilog 1817388
![]()

Alex u kardiganu bi dobarSkidao se gooo?
Kao Alex81 da mu se vidi V linija?![]()

Ne znam za tog. Ovaj se skidao potpuno go, ceo u kadru osim face, samo ne znam šta mu je bilo umesto "lista".Skidao se gooo?
Kao Alex81 da mu se vidi V linija?![]()

Hotić je, jesi mu videla V liniju, malo je too much bilo onako javnoAlex u kardiganu bi dobar![]()

Pa što banNe znam za tog. Ovaj se skidao potpuno go, ceo u kadru osim face, samo ne znam šta mu je bilo umesto "lista".![]()
Hotić je, jesi mj videla V liniju, malo je too much bilo onako javno
Ne smem dalje, Srboljub me se odriče
Mada noje ljibomoran![]()

Ne slušaš bar Tejlor SviftSad gledam šta je kardigan - kaput, mantil, džemper![]()

Pa da, čini mi se da je model u pokušaju, pa hvata žeMske da bi mu se veća lova slivala. Možda ga ima na OF
Našla sam ga negdje na Instagramu, ali mi se činilo da se samo promoviše ne bi li skupio pratiteljke![]()
pih, strelica me otrovna pogodila, da me ne pogodila!Kod njega bi pleteni džemperak, otvoren da se vide pločice i V line.Sad gledam šta je kardigan - kaput, mantil, džemper![]()

Kako što brate... Ja bih dobio trajni, da nisam napravio drugi nalog i okačio skrin na kutak. Onda tači prepravila u 10-15 dana. A ja sam bio limunada...Pa što ban![]()
Da, sve isto, želim samo meni da se poda!Kod njega bi pleteni džemperak, otvoren da se vide pločice i V line.
Nešto ne volim te mužjake koji se prezentuju svima.
Btw, ta V linija mi ranije uopšte nije zapadala za oko.. a sad već...![]()

Ne znam, nisam kasnije naišla na njega, ali ne volim te lako dostupne i vidljive.Pa da, čini mi se da je model u pokušaju, pa hvata žeMske da bi mu se veća lova slivala. Možda ga ima na OFpih, strelica me otrovna pogodila, da me ne pogodila!

Ali ja nisam dobio ban za tu slikuKako što brate... Ja bih dobio trajni, da nisam napravio drugi nalog i okačio skrin na kutak. Onda tači prepravila u 10-15 dana. A ja sam bio limunada...Njega su šutali više od tebe. Ostao mi u sećanju kao dobronameran i blesav lik.
![]()
Koga?Ne slušaš bar Tejlor Svift![]()
Da. Teritorijalne smoDa, sve isto, želim samo meni da se poda!![]()

I ti si se go kačio?Kako što brate... Ja bih dobio trajni, da nisam napravio drugi nalog i okačio skrin na kutak. Onda tači prepravila u 10-15 dana. A ja sam bio limunada...Njega su šutali više od tebe. Ostao mi u sećanju kao dobronameran i blesav lik.
![]()

Bez šale mislim da je ovo dobra pop pesmica, da mi sluša kćerka ovo, ne bih se bunio
Tad si im još bio miljenik.Ali ja nisam dobio ban za tu sliku![]()
Pa heroj je u stvari bio na fotki, ali ja sam okačio sa mog nalogaI ti si se go kačio?
A Heroj?![]()