mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.998
Čitaš kanta?Meni na kant![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čitaš kanta?Meni na kant![]()
Kaže da je klatioJesi i napred videla? Kako mu stoji mislim? Bež boja.![]()

Džabe ti je kad pušiš ženske cigareHvala na savetu![]()

Konačno sve dolazi u prirodni poredak.
Kad prije, Herojko je bio ispred mene
Nema toga.Kad prije, Herojko je bio ispred mene![]()
Ispod ili iznad. Imam brze prste. Nožne.Kad prije, Herojko je bio ispred mene![]()

Dok sam studirala, da.Čitaš kanta?

Možete svi gore što se mene tiče, ja sam CrnogorkaNema toga.Ispod ili iznad.
![]()

Naopako, želiš me iznad tebe?Konačno sve dolazi u prirodni poredak.![]()

Aqu, iz krajnosti u krajnostNe znam ni ja, samo znam da normalna nisam i to je tako. Kad krenem ne umem da se zaustavim.![]()

A mene nigde nemaImam brze prste. Nožne.![]()
Ne znam ni ja, samo znam da normalna nisam i to je tako. Kad krenem ne umem da se zaustavim.![]()

Gde ćeš gore, veliš?Možete svi gore što se mene tiče, ja sam Crnogorka![]()

Uvek si gore i bila.Naopako, želiš me iznad tebe?![]()
Run, karo moja, run!A mene nigde nema![]()
Nisi ovu kačio, nego onu drugu gdje si prekrio srcem onaj dio koji je Adam prekrio lišćem !Iskopao sam fotku pošto ne živim više u tom stanu, dve su samo četkice, kleveće Serpenti
Mada tu su bile stare četkice, na drugom mestu su stajale koje se koriste, možda u trenutku nastanka fotke je bilo više tih starih
Pogledajte prilog 1817385
Na njemu! Na prestoluUvek si gore i bila.![]()

I dalje piješ sokić.Aqu, iz krajnosti u krajnost
I dalje pogađam slova bolje nego Obli!![]()
Iskopao sam fotku pošto ne živim više u tom stanu, dve su samo četkice, kleveće Serpenti
Mada tu su bile stare četkice, na drugom mestu su stajale koje se koriste, možda u trenutku nastanka fotke je bilo više tih starih
Bgm boca prazna!I dalje piješ sokić.![]()
![]()

A jes nabio ti to u usta majicu?Iskopao sam fotku pošto ne živim više u tom stanu, dve su samo četkice, kleveće Serpenti