Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 14.933
Pa sutra, kad se okupljamo, mada mi smo vazda okupljeni!Zar nije sutra??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sutra, kad se okupljamo, mada mi smo vazda okupljeni!Zar nije sutra??

Juvitana jabuka i šargarepa
![]()
Možda dođem kad već budete totalno pijaniPa sutra, kad se okupljamo, mada mi smo vazda okupljeni!![]()
![]()
Višnju!
Možda iskoristim i jednu flašu sekta! Ako me krene
Kad se nalazimoooo?![]()

Nisi dobro postavila pitanjeVišnju!
Možda iskoristim i jednu flašu sekta! Ako me krene
Kad se nalazimoooo?![]()
Nije, to je mala flaša za bebe, pa čep deluje velikiDjeluje mi kao da je taj čep veći od otvarača i da ne bi funkcionosalo![]()

Jaoooo, mogla bih vodku da kupim, imam đus! Nisam pila to sto godNisi dobro postavila pitanje
Trebalo je
Kad počinjemo.
Ja ću unučiće.

Neeeee, od 19-30h nas prati!Možda dođem kad već budete totalno pijani![]()

U javnosti sam sad pa ne znam smijem li otvoriti to
Ti ćeš se olešiš po običaju?Jaoooo, mogla bih vodku da kupim, imam đus! Nisam pila to sto god![]()
Ne bih to propustila nema šanse, ja ću vas sve dočekati, rasporediti gdje ko i sa kim sjediNeeeee, od 19-30h nas prati!
Ne ostavljaj nas saaaame, treba nam neko trezan!![]()
Takoe, tvoj je samo alkoholni otvarač!Djeluje mi kao da je taj čep veći od otvarača i da ne bi funkcionosalo![]()

Ja bih neko vino, ali mi se najviše pije sangrija ako je nađem, pa još ne znam.. šta bi ti ?

Samo pusti da ga vetar odnese i donese gde hoće![]()
Možeš, nije ništa bezobrazno, samo nešto što vas boli koliko Tamburiksa onaj klip sa zmijomU javnosti sam sad pa ne znam smijem li otvoriti to![]()

Ne valja?Ti ćeš se olešiš po običaju?![]()

Za svaki slučaj, spavaj u prizemljuNe valja?
Po kom običaju, ja se nikad ne napijam, ja pijem da mi bude lepo! I svesno! Raspevano!
Jao, Minka, mikrofon nisam kupila!
Pevaću vam na suvo!![]()
Mene ništa to nije zabolelo.Možeš, nije ništa bezobrazno, samo nešto što vas boli koliko Tamburiksa onaj klip sa zmijom![]()

Danas je proba.Zar nije sutra??
Zašto gubiti vreme po kafićima, mi smo se uvek kod nekog okupljali.Ovo mi liči na ono okupljanje kod nekog kući da bismo se jeftinije uradili pred izlazak jer su po kafićima cene nenormalne i treba mnogo para da bi te drmnulo![]()
Ne mogu, poneću gore kuhinju sa sobom, a i na spratu mi krevet 3x3 bukvalnoZa svaki slučaj, spavaj u prizemlju![]()

Da sam kod kuće pila bih domaće perfektno crno vino!Ja bih neko vino, ali mi se najviše pije sangrija ako je nađem, pa još ne znam.. šta bi ti ?![]()