Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

Juvitana jabuka i šargarepa :D

juvitana-sok-jabuka-sargarepa-125ml-180.jpg

Djeluje mi kao da je taj čep veći od otvarača i da ne bi funkcionosalo 🤣

Samo pusti da ga vetar odnese i donese gde hoće🍂🍁

Kad bi to tako lako islo, bilo bi super...
Bas negde u ovo vreme kada sam bio u vojsci ubijali smo se po ceo dan skupljajuci lisce po krugu kasarne. Sve smo bacali na neku veliku gomilu pored same zice koja je bila pored samog trotoara jedne relativno prometne ulice. I onda, nakon tri dana, kada smo to sve nekako skupili, doteglili i nabacali sa namerom da ga zapalimo i eliminisemo, pojavio se pukovnik, capo di tutti capi, i naredio nam da tu gomilu odmah maknemo odatle, "jer je ruzno da se to vidi sa ulice"...
Momentalno sam se prisetio sta mi je jedan od starijih momaka rekao prvo vece kada sam ulazio u kasarnu "Zapamtite, gde pocinje vojska, tu prestaje zdrav razum".

Zar nije sutra??
Danas je proba.
Ovo mi liči na ono okupljanje kod nekog kući da bismo se jeftinije uradili pred izlazak jer su po kafićima cene nenormalne i treba mnogo para da bi te drmnulo 😂😂😂
Zašto gubiti vreme po kafićima, mi smo se uvek kod nekog okupljali.
Svako donese šta ima ili pare na gomilu.
Kupimo i iće i piće.
Plus je oouštenija atmosfera, biraš šta slušaš, šta ćeš piti, jesti, možda povremeno pomerimo doopeta da odemo do grada, prošetamo centrom ili upadnemo na neku dobru svirku.....

Ja bih neko vino, ali mi se najviše pije sangrija ako je nađem, pa još ne znam.. šta bi ti ? :flert:
Da sam kod kuće pila bih domaće perfektno crno vino! :zaljubljena:

Ovde ću mešto jako, da me drmne snažno, da ne moram da se nalivam, već kod 3-4. već da se smejem na narod koji ne vidim. :hahaha1:

Back