Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.356
Ovo moje je ono standardno plakanje što nisam pogodio 7/39.Jel ko chikki sto vec godinama prica da ce da se ubije?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo moje je ono standardno plakanje što nisam pogodio 7/39.Jel ko chikki sto vec godinama prica da ce da se ubije?

A prekosutra muk.Danas pripreme, sutra premijera.
I ja sam nekada davno u skolskim danima uvek vise voleo drugu, popodnevnu smenu.Ja bih najviše volela da stalno drugu smenu radim, tad najbolje funkcionišem.
Ti ćeš dobitiPih, hoću personalizovanu poruku![]()
to mi je od lekova... a inače sam ok.Balavite?![]()
forum je život ostalo su sitnicePa mislim da nikome ovde nije forum na prvom mestu, svi imamo život pobogu.
Veoma sam zadovoljny tvojim nadzoromJesi videla, tagovala sam te. Lobica bila dobra![]()

DaKome je rođendan? RS?![]()

Misliš svi će se uspavati.A prekosutra muk.![]()
Ja je i danas, vako matora, volim.I ja sam nekada davno u skolskim danima uvek vise voleo drugu, popodnevnu smenu.
Dosađuje se.Radi li se?![]()
Jel uz bijeli brasnasti protein?Do 5-10 minuta

CJel uz bijeli brasnasti protein?
Aha, i onda dva dana odmoraRadi li se?![]()
Slabim slovom L?Kakvim slobom?
Prekosutra samo smajlijima komuniciramo! Tišina, muva da se ne čuje.A prekosutra muk.![]()
Punom parom!Radi li se?![]()
Koristite redovno terapiju i uz nas ćete sigurno da budete još balaviji!to mi je od lekova... a inače sam ok.
Sviđa ti se moja?Moja nije ok.![]()

Tako od malena, sta je tu jeSlabim slovom L?
Istooooo.Par minuta dok razrešim onu dilemu da l da se umijem il da se ubijem.I još bar pola sata-sat da progovorim, a da reči ne seku.
![]()
Imam dobro uvo!Tako od malena, sta je tu je

Zahvaljujem na lepim rečima, inače krsna slava mi je Sveti Nikodim Balavi... kakav koinsidans!Koristite redovno terapiju i uz nas ćete sigurno da budete još balaviji!![]()