mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.998
Može prevod?Kad smo ko ožiljaka:
“Scars have the strange power to remind us that our past is real.”
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može prevod?Kad smo ko ožiljaka:
“Scars have the strange power to remind us that our past is real.”
Više volim pile.A ti jaja![]()
Jel to pjevaš?Herojko, ovako nešto sam očekivao pod "Silent Hill"
Mada je ovo preko neke planinčine![]()
Mene strahHerojko, ovako nešto sam očekivao pod "Silent Hill"

Karleuša koja voziJel to pjevaš?![]()
E znaš šta se desilo rodici prijateljice rodice moje prijateljice u ovakvoj noćnoj, planinskoj vožnji?Herojko, ovako nešto sam očekivao pod "Silent Hill"
E to je Silent HillMene strah![]()
Ček da rastumačim ovo pre zarezaE znaš šta se desilo rodici prijateljice rodice moje prijateljice u ovakvoj noćnoj, planinskoj vožnji?
Znači, vozila se uskom planinskom cestom nekako iza ponoći (Holandija, put između dva gradića, radila do ponoći) i odjednom na sred puta oboreno manje stablo, osušeno i ne preveliko ali ga je morala pomaknuti. Izađe iz auta i pomakne ga, u tom trenutku je iza nje stao još jedan automobil i iz automobila istrčao vozač i vikao na nju, brzo, brzo, ulazi u moje auto! Otvore se vrata suvozača i izađe i ženska, vrišti i ona: bježi ovamo nama! I ona zbunjena krene ka svom autu a taj vozač je za ruku i uvuče je u svoje auto, zatvori vrata i zaključa sva vrata! I odjednom ugleda iz svog auta lika kako izlazi i trči u šumu. Znači on i postavio stablo da upeca žrtvuDžaba, ne mogu.Pričaj.
![]()

Može prevod?
Јок, ово ми више ко Погрешно скретањеHerojko, ovako nešto sam očekivao pod "Silent Hill"
Sad si me podsjetio da Oblija pitam što piše ćirilicom kad je pijan?Ожиљци имају чудну моћ да нас подсете да је наша прошлост стварна
Možda glupo prvo pitanje, ali gde nađe planinu u Holandiji?Znači, vozila se uskom planinskom cestom nekako iza ponoći (Holandija, put između dva gradića, radila do ponoći) i odjednom na sred puta oboreno manje stablo, osušeno i ne preveliko ali ga je morala pomaknuti. Izađe iz auta i pomakne ga, u tom trenutku je iza nje stao još jedan automobil i iz automobila istrčao vozač i vikao na nju, brzo, brzo, ulazi u moje auto! Otvore se vrata suvozača i izađe i ženska, vrišti i ona: bježi ovamo nama! I ona zbunjena krene ka svom autu a taj vozač je za ruku i uvuče je u svoje auto, zatvori vrata i zaključa sva vrata! I odjednom ugleda iz svog auta lika kako izlazi i trči u šumu. Znači on i postavio stablo da upeca žrtvu![]()
Dobro, ne cjepidlači, šumski put eto!Možda glupo prvo pitanje, ali gde nađe planinu u Holandiji?
Zanimljivo mi tu što su ovi odmah znali o čemu se radi.Znači bilo već ranije tih slučajeva.
Prebacila mi se tastatura, a nisam primetio odmah.Sad si me podsjetio da Oblija pitam što piše ćirilicom kad je pijan?![]()
Herojko, ovako nešto sam očekivao pod "Silent Hill"

Imala je sreće što je neko naišao.Znači, vozila se uskom planinskom cestom nekako iza ponoći (Holandija, put između dva gradića, radila do ponoći) i odjednom na sred puta oboreno manje stablo, osušeno i ne preveliko ali ga je morala pomaknuti. Izađe iz auta i pomakne ga, u tom trenutku je iza nje stao još jedan automobil i iz automobila istrčao vozač i vikao na nju, brzo, brzo, ulazi u moje auto! Otvore se vrata suvozača i izađe i ženska, vrišti i ona: bježi ovamo nama! I ona zbunjena krene ka svom autu a taj vozač je za ruku i uvuče je u svoje auto, zatvori vrata i zaključa sva vrata! I odjednom ugleda iz svog auta lika kako izlazi i trči u šumu. Znači on i postavio stablo da upeca žrtvu![]()
Hvala.Ожиљци имају чудну моћ да нас подсете да је наша прошлост стварна
Ја се дописујем нешто са државним органима па као званичан да будемSad si me podsjetio da Oblija pitam što piše ćirilicom kad je pijan?![]()
Svakom u prva dva minuta! Nek to bude eliminatorno! Il na stitu il sa stitom.Znači da nikome ne pokazujem rez od operacije slijepog crijeva
Maleni je i baš je sladak
.Mene strah kriminalaca, kod nas je veselo bilo prije, sada je manje toga, ali znalo se desiti da te zaustave sa uperenim oružjem na cesti i otmu ti auto, pare, telefon, sve što imaš. Linija razgraničenja je cijeli Trebević skoro, pa je znalo biti baš veselo.Mene strah divljih svinja. A posle automehaničara.![]()