Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

Džaba, ne mogu. 🤣 Pričaj. 😁
Znači, vozila se uskom planinskom cestom nekako iza ponoći (Holandija, put između dva gradića, radila do ponoći) i odjednom na sred puta oboreno manje stablo, osušeno i ne preveliko ali ga je morala pomaknuti. Izađe iz auta i pomakne ga, u tom trenutku je iza nje stao još jedan automobil i iz automobila istrčao vozač i vikao na nju, brzo, brzo, ulazi u moje auto! Otvore se vrata suvozača i izađe i ženska, vrišti i ona: bježi ovamo nama! I ona zbunjena krene ka svom autu a taj vozač je za ruku i uvuče je u svoje auto, zatvori vrata i zaključa sva vrata! I odjednom ugleda iz svog auta lika kako izlazi i trči u šumu. Znači on i postavio stablo da upeca žrtvu :(

Znači, vozila se uskom planinskom cestom nekako iza ponoći (Holandija, put između dva gradića, radila do ponoći) i odjednom na sred puta oboreno manje stablo, osušeno i ne preveliko ali ga je morala pomaknuti. Izađe iz auta i pomakne ga, u tom trenutku je iza nje stao još jedan automobil i iz automobila istrčao vozač i vikao na nju, brzo, brzo, ulazi u moje auto! Otvore se vrata suvozača i izađe i ženska, vrišti i ona: bježi ovamo nama! I ona zbunjena krene ka svom autu a taj vozač je za ruku i uvuče je u svoje auto, zatvori vrata i zaključa sva vrata! I odjednom ugleda iz svog auta lika kako izlazi i trči u šumu. Znači on i postavio stablo da upeca žrtvu :(
Možda glupo prvo pitanje, ali gde nađe planinu u Holandiji?
Zanimljivo mi tu što su ovi odmah znali o čemu se radi. 🤔 Znači bilo već ranije tih slučajeva.

Imala je sreće što je neko naišao.
Ожиљци имају чудну моћ да нас подсете да је наша прошлост стварна
Hvala.

Sad si me podsjetio da Oblija pitam što piše ćirilicom kad je pijan? :D
Ја се дописујем нешто са државним органима па као званичан да будем

Да им је*ем први ред на сахрани по прописима и на ћирилици

Mene strah divljih svinja. A posle automehaničara. 😁
Mene strah kriminalaca, kod nas je veselo bilo prije, sada je manje toga, ali znalo se desiti da te zaustave sa uperenim oružjem na cesti i otmu ti auto, pare, telefon, sve što imaš. Linija razgraničenja je cijeli Trebević skoro, pa je znalo biti baš veselo.

Back