Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 69.779
Eto razmisli o našem cirkusu, za platu ne brini, kasniće ti svakakoMogla bih da krenem da naplaćujem gledanje mog performansa!
Kakav osećaj filing za bizMis imam!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto razmisli o našem cirkusu, za platu ne brini, kasniće ti svakakoMogla bih da krenem da naplaćujem gledanje mog performansa!
Kakav osećaj filing za bizMis imam!![]()
Prešla si sa mandarina na banane? Veliki napredak!Neka bona, uzmem bananu jednom u 10 dana i treba da mi prisjedne?![]()

Tu ne, nije dobra ideja.Pa okači da procenimo![]()
Ne mogu više mandarina, danas pretjeralaPrešla si sa mandarina na banane? Veliki napredak!![]()
Malo kuća rukama, malo nogamaZato ona i pijana onako brzo kuca
U tom grmu leži krava i cvrkuće!

Zato sam ja spor.Zato ona i pijana onako brzo kuca
U tom grmu leži krava i cvrkuće!
Mnogi su brže od tebe kojem se traži slika noge-ćunu poslaliTu ne, nije dobra ideja.![]()

A ne, svesno ih pokrećem, nisu bez kontrolePa kako ih tako pokrećeš? Ili se oni sami kreću kako im dune![]()

Jesi stukla 2-3 kile?Ne mogu više mandarina, danas pretjerala![]()
Ma ti si detaljan, nisi spor, ti sve čitaš i na sve reakciju stavljaš, a meni pola kafane na ignorZato sam ja spor.Kako ti kucaš?
![]()
Jesi stukla 2-3 kile?![]()
Daj. Još i fotku, da ga koristimo na forumu u raspravama.Hoćete srednjak da vam usnimim?![]()
![]()
Gledali i svašta im padalo na pamet..Jesi išla nekome da ti to pogleda?![]()

Kakav talenat ebote. To da iskoristiš!A ne, svesno ih pokrećem, nisu bez kontrole
Kod mene je sve pod mojom kontrolom![]()
![]()
Ja moj post barem razumemMnogi su brže od tebe kojem se traži slika noge-ćunu poslali![]()
Dobro, Lo nam je otkrila svoju posebnu vještinu.
Ko će idući?![]()

Zaboravim da si poseban hahahaJa moj post barem razumem![]()
Dobra prostata!Mogu da spavam u cugu 10 sati
Samo sto cu sada da odspavam najvise 6![]()
Ja znam da strižem ušimaDobro, Lo nam je otkrila svoju posebnu vještinu.
Ko će idući?![]()