Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.709
Jok nema.Da vidimo ako nema previše dlaka![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok nema.Da vidimo ako nema previše dlaka![]()
Neka, ne meći, SVE ti vjerujemoJok nema.![]()

Znam šta sam pisao.Blokiraj me, profesore
Ispada mi telefon na lice ceo život, a bilo je i u 3 ujutru.Mislim da sam se setio. To je neka sa Tindera. I to je bilo pre 100 god. Kad se počeli dopisivati u ponoć, ja ujutru u 5:30 ustajem na posao, a ona navodila razgovor na sve vrelije teme dok mi onda nije u 5h poslala "Da samo znaš šta ću sada da ti uradim
" i ja čekam nešto hot a ona blok.
I uopšte nisam video celu noć da u tom pravcu ide, već mislio suprotno. Posle se smejao kako me pametno nasukala.
![]()
Vežbaj!Skidao sam čarapu ni zbog čega. Ovi moji su složni i nerazdvojni.![]()
Što? Neka uslika nogicuNeka, ne meći, SVE ti vjerujemo![]()

Znači bojim se mraka, vatrometa, guštera, smrdibuba, skakavaca, zmija, opet guštera, paukova i Lo dan nakon pijanstvaVežbaj!
Vidi!
Jednu možda i može, obje se ne bi usudio, garant se razlikuju, jednu je liječio onaj krpamaŠto? Neka uslika nogicu![]()

Hoćeš da pitam tatu da te zaposlimo u cirkus?Meni nerealno kada neko ne može da mrda ovako k'o ja, meni to kao da s e podrazumeva da svi mogu, to je nešto normalno.![]()
Nema šanse. Kad pokušam, prsti mi deluju kao da se uključio protivpožarni alarm a oni pospani ne znaju gde udaraju. Koliko znaš osoba koje to mogu da urade?Vežbaj!
Vidi!
Volim i ja tebeeeee!Znači bojim se mraka, vatrometa, guštera, smrdibuba, skakavaca, zmija, opet guštera, paukova i Lo dan nakon pijanstva![]()

NulaNema šanse. Kad pokušam, prsti mi deluju kao da se uključio protivpožarni alarm a oni pospani ne znaju gde udaraju. Koliko znaš osoba koje to mogu da urade?![]()

Imam slike gde se i razlikuju.Jednu možda i može, obje se ne bi usudio, garant se razlikuju, jednu je liječio onaj krpama![]()
Plata?Hoćeš da pitam tatu da te zaposlimo u cirkus?![]()

Jesi išla nekome da ti to pogleda?Nula
Svima su ukrućeni nekako nerazdvojni, a moji svako svoju politiku vodi.![]()
Mogla bi kucati postove nogama i da ne provalimo.Nula
Svima su ukrućeni nekako nerazdvojni, a moji svako svoju politiku vodi.![]()
Imam slike gde se i razlikuju.Tad su bile druge metode lečenja.
![]()

Pa okači da procenimoImam slike gde se i razlikuju.Tad su bile druge metode lečenja.
![]()

Hahhahahahahahahjaha najjače nešto što sam čula na račun svog talenta.Mogla bi kucati postove nogama i da ne provalimo.![]()

Zato ona i pijana onako brzo kucaMogla bi kucati postove nogama i da ne provalimo.![]()
Neka bona, uzmem bananu jednom u 10 dana i treba da mi prisjedne?Pa okači da procenimo![]()
Pa kako ih tako pokrećeš? Ili se oni sami kreću kako im duneMeni nerealno kada neko ne može da mrda ovako k'o ja, meni to kao da s e podrazumeva da svi mogu, to je nešto normalno.![]()

Mogla bih da krenem da naplaćujem gledanje mog performansa!Jesiišla nekome da ti to pogleda?![]()

Staviće u spojer, ti ne gledajNeka bona, uzmem bananu jednom u 10 dana i treba da mi prisjedne?![]()