Serpenti
Poznat
- Poruka
- 8.692
Možda u ova luda vremena bi pomislili da je neki performans u pitanju, pa bi još postale poznateIsto pomislila
Ali da se okupimo, i da samo vrištimo sve u glas zajedno!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda u ova luda vremena bi pomislili da je neki performans u pitanju, pa bi još postale poznateIsto pomislila
Ali da se okupimo, i da samo vrištimo sve u glas zajedno!![]()

Sviđa mi seTo kao kad ženka ježa iskopa rupu mužu ježu švaleru da zatrpa njega i švalerku ježicu![]()

Kao u KenguruMožda u ova luda vremena bi pomislili da je neki performans u pitanju, pa bi još postale poznate![]()

Pa ko kaže da nemam.
Samo su za Kovin.![]()
Eh kad bi tako za sve slušalaPoslušat' ću te![]()

Pa ne ideš na kasapljenje nego trčanjeA vjerovatno se podsvesno kasapim da me ne bi oni kasapili tamo![]()

Koja je razlika?Pa ne ideš na kasapljenje nego trčanje![]()
VOLIIIIIIM, ISTA JA!To kao kad ženka ježa iskopa rupu mužu ježu švaleru da zatrpa njega i švalerku ježicu![]()
patravaSamu sam sebe podsjetila na Lo
Iskasapih se juče i danas...juče zarezah jagodicu srednjeg prsta dok sam rezala limun, danas pade šalica i raskrvari mi jagodicu malog prsta.
Krvi do koljena![]()
Ne naslađuj sepatrava

Mi se dovikivale tako preko terase u Grčkoj sa nekim mrnjau momcimaDrugarica i ja smo bile Kengur prije Kengura pa kad smo se ponapijale sa njenog balkona smo uzvikivale imena tih naših nesretnika![]()
a ono terasa da pružiš malo više ruku podohvataste se 
javite lokaciju da znam gde da pošaljem ekipuAli da se okupimo, i da samo vrištimo sve u glas zajedno!![]()

Si ti sigurna da mi nisi sestra?Uh, likere nikako, preslatko...
Rakija, konjak, viski, votka...name it![]()
Zini da ti kažem!javite lokaciju da znam gde da pošaljem ekipu![]()
Sve je mogućeSi ti sigurna da mi nisi sestra?
Ima tu još nekih sličnosti

Vidiš da hoće da nas prati, posesivan mačakZini da ti kažem!

To radim samo onima do kojih mi je staloGledaj sta sve rade zenke drugih vrsta kada im se ne dopada muzjak
Kunic ostane bez delova tela a neki insekti se prave mrtvi.
Izgleda biljcica govori iz tebe.patrava
To radim samo onima do kojih mi je stalo
Jer ko mene ne zagolica, ja ga ignorišem totalno, može zvezde sa neba da skida džabe, ne postoji za mene, ravna linija.

Volim da trčim.
Zato onda juris Herojka![]()