Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od kojeg potrošenog iznosa traže pin?
U Srbiji treba pin za iznose preko 4000, što je oko 35e, a u CG iznad 40e. Mada se meni desilo da mi u taksiju za vožnju od 2-3e traži pin, a ja baksuz zaboravila pa sam tako blejala u taksiju par minuta dok sam se sjetila. :hahaha1:

U Srbiji treba pin za iznose preko 4000, što je oko 35e, a u CG iznad 40e. Mada se meni desilo da mi u taksiju za vožnju od 2-3e traži pin, a ja baksuz zaboravila pa sam tako blejala u taksiju par minuta dok sam se sjetila. :hahaha1:
Ja ako zaboravim pin nađem u app pin za karticu jer i imam više, ko da pamti.🤣

Par puta mi se desilo to, pa sam posle na sve kartice stavljao isti godinama. 😁 A to je osnovno pravilo šta ne treba raditi.🤣

Upravo jedem bijeli kinder bueno :rumenka:

ali imala sam naporan dan + je još na sniženju :(
Neka si
consoling2.gif

Samo nježno prema sebi :rumenka:

Napisah to proračunato razmišljajući šta slatko da uzmem uz kafu :kikice2:

Ja ako zaboravim pin nađem u app pin za karticu jer i imam više, ko da pamti.🤣
Joj vidjela sam da ima to sad i u mojoj app, ali tad nije bilo 🤣

A jednom se isto nisam mogla sjetit pina ali to je trajalo danima, pa sam išla u banku da bi mi ga izdali ponovo, te su mi rekli da oni nemaju tu info i da samo mogu zahtjev za novi pin da podnesem.. i ja šta ću, podnijela.. i vraćam se kući i kao da mi se upalila sijalica u glavi, sjetim se pina :hahaha1:

Joj vidjela sam da ima to sad i u mojoj app, ali tad nije bilo 🤣

A jednom se isto nisam mogla sjetit pina ali to je trajalo danima, pa sam išla u banku da bi mi ga izdali ponovo, te su mi rekli da oni nemaju tu info i da samo mogu zahtjev za novi pin da podnesem.. i ja šta ću, podnijela.. i vraćam se kući i kao da mi se upalila sijalica u glavi, sjetim se pina :hahaha1:
Moj otac prijavio nestanak kartice, oni mu je odmah blokirali zbog potencijalne zloupotrebe, kad posle posla sata me zove i kaže, e našao sam je, u kamionu mi u fioci, sad nemam keš, a ne mogu ni sa kartice da dignem, šta da radim. 🤣🤣🤣

Moj otac prijavio nestanak kartice, oni mu je odmah blokirali zbog potencijalne zloupotrebe, kad posle posla sata me zove i kaže, e našao sam je, u kamionu mi u fioci, sad nemam keš, a ne mogu ni sa kartice da dignem, šta da radim. 🤣🤣🤣

Moj tata izgubio karticu, pretražio sve i nije našao.

Dobio novu, krenuo da je stavi u masku telefona jer mu je bilo najlakše u trenutku i nađe staru . :hahaha1:

Par puta mi se desilo to, pa sam posle na sve kartice stavljao isti godinama. 😁 A to je osnovno pravilo šta ne treba raditi.🤣
Čuj ne treba raditi :D meni sve ima istu šifru, bukvalno sve, i svaka kartica isti pin :D
Da mi neko provali evo na ovaj nalog može i na svaku mail adresu :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back