Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.572
Nemam pojma, ja koristim telefon. Mislim da je od 5-6k (40-50€).Od kojeg potrošenog iznosa traže pin?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam pojma, ja koristim telefon. Mislim da je od 5-6k (40-50€).Od kojeg potrošenog iznosa traže pin?
Mene moj ovlastio.Kako su vam super tate, ovaj moj ne bi ni meni rekao koji mu je pin a kamoli drugima![]()

U Srbiji treba pin za iznose preko 4000, što je oko 35e, a u CG iznad 40e. Mada se meni desilo da mi u taksiju za vožnju od 2-3e traži pin, a ja baksuz zaboravila pa sam tako blejala u taksiju par minuta dok sam se sjetila.Od kojeg potrošenog iznosa traže pin?

Sad gledam, kod nas je master na 4k, visa 5k, dinacard 6k.Od kojeg potrošenog iznosa traže pin?
Kakav dan, pije mi se kafa posle 100 godina.![]()

Ja ako zaboravim pin nađem u app pin za karticu jer i imam više, ko da pamti.U Srbiji treba pin za iznose preko 4000, što je oko 35e, a u CG iznad 40e. Mada se meni desilo da mi u taksiju za vožnju od 2-3e traži pin, a ja baksuz zaboravila pa sam tako blejala u taksiju par minuta dok sam se sjetila.![]()
Par puta mi se desilo to, pa sam posle na sve kartice stavljao isti godinama.U Srbiji treba pin za iznose preko 4000, što je oko 35e, a u CG iznad 40e. Mada se meni desilo da mi u taksiju za vožnju od 2-3e traži pin, a ja baksuz zaboravila pa sam tako blejala u taksiju par minuta dok sam se sjetila.![]()
Neka siUpravo jedem bijeli kinder bueno
ali imala sam naporan dan + je još na sniženju![]()

Joj vidjela sam da ima to sad i u mojoj app, ali tad nije biloJa ako zaboravim pin nađem u app pin za karticu jer i imam više, ko da pamti.![]()

ja dignem tri prsta: kažiprst, srednjak i domali prst i kažem: čitaj između redova
Evo jelke za nas,Saću da vidim dal su ukinuli kurcoprste u smajlijima
Jupiiii, nisu!
Neka si![]()
Samo nježno prema sebi
Napisah to proračunato razmišljajući šta slatko da uzmem uz kafu![]()

Moj otac prijavio nestanak kartice, oni mu je odmah blokirali zbog potencijalne zloupotrebe, kad posle posla sata me zove i kaže, e našao sam je, u kamionu mi u fioci, sad nemam keš, a ne mogu ni sa kartice da dignem, šta da radim.Joj vidjela sam da ima to sad i u mojoj app, ali tad nije bilo
A jednom se isto nisam mogla sjetit pina ali to je trajalo danima, pa sam išla u banku da bi mi ga izdali ponovo, te su mi rekli da oni nemaju tu info i da samo mogu zahtjev za novi pin da podnesem.. i ja šta ću, podnijela.. i vraćam se kući i kao da mi se upalila sijalica u glavi, sjetim se pina![]()
5 po 5 eto 25!Izdržale 5 dana![]()

Moj otac prijavio nestanak kartice, oni mu je odmah blokirali zbog potencijalne zloupotrebe, kad posle posla sata me zove i kaže, e našao sam je, u kamionu mi u fioci, sad nemam keš, a ne mogu ni sa kartice da dignem, šta da radim.![]()

1. januar nije ponedeljak, ali zato 1.decembar jesteIde 1. januar, možda bolje tad da počnemo![]()

Kad radiš u NjemačkojMene moj ovlastio.![]()
Sviđa mi se kako razmišljaš5 po 5 eto 25!
Zašto da ne, svakog petog dana maznite nešto, i biće sve to super.![]()

A Božić, pa Nova godina? .DIde 1. januar, možda bolje tad da počnemo![]()
1. januar nije ponedeljak, ali zato 1.decembar jeste![]()

1. januara ćemo sigurno jesti slatko, to znamo i ti i ja..ali to je previše blizu![]()

Čuj ne treba raditiPar puta mi se desilo to, pa sam posle na sve kartice stavljao isti godinama.A to je osnovno pravilo šta ne treba raditi.
![]()
A Božić, pa Nova godina? .D