Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.922
Krenulo me k'o i prošli put 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I meni. Osim glavnog mejla i banke. A pinovi isti već 5-6 god.Čuj ne treba raditimeni sve ima istu šifru, bukvalno sve, i svaka kartica isti pin
Da mi neko provali evo na ovaj nalog može i na svaku mail adresu![]()
A meni sve različito svuda, iako slične kombinacije ali dovoljno različite da kad mi treba prava unesem sve pogrešno, i onda resetujem da bih znala i opet naknadno unesem krivo i tako.. vrtim se u krug.Čuj ne treba raditimeni sve ima istu šifru, bukvalno sve, i svaka kartica isti pin
Da mi neko provali evo na ovaj nalog može i na svaku mail adresu![]()
Jednom se prodavnici formirao red iza mene dok čekaju da ja nazovem samoposlugu u kojoj redovno kupujem i u kojoj sve blagajnice znaju moj pin napametI meni. Osim glavnog mejla i banke. A pinovi isti već 5-6 god.Vremenom sam shvatio da mi veća opasnost preti od mog mozga nego od drugih.
![]()
Btw, ko je ikad okrenuo novi list 1. januara ?![]()

Jednom se prodavnici formirao red iza mene dok čekaju da ja nazovem samoposlugu u kojoj redovno kupujem i u kojoj sve blagajnice znaju moj pin napametda mi kaže neka pin jer mi mozak zaledio
i od tada neš više, uvijek isti!!

Ja imam u imeniku u kontaktimaA seka i ja jedna drugoj šaljemo sms sa šiframai kad nešto zapne uđem, nađem
![]()
I ja isto, kao i vision boardJa sam godinama 31. decembra pisala spisak planova za narednu godinu![]()

Humanost će ti doći glave
To lako postane 1. februare vidiš, možda bolje od 14. januara![]()
Imam tabelu na Google sheetA seka i ja jedna drugoj šaljemo sms sa šiframai kad nešto zapne uđem, nađem
![]()
e imam stvarno ovo za nakit
Koje glave?Humanost će ti doći glave![]()
Ma mi sms, koji inače koristimo samo kad piče one automatske a i u takvim se pokoljemoJa imam u imeniku![]()
Ti si posebanImam tabelu na Google sheet![]()
Pročitah 14. februar![]()