Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Krenulo me k'o i prošli put :hahaha1:

Screenshot_20251110_165807~3.jpg

Čuj ne treba raditi :D meni sve ima istu šifru, bukvalno sve, i svaka kartica isti pin :D
Da mi neko provali evo na ovaj nalog može i na svaku mail adresu :D
I meni. Osim glavnog mejla i banke. A pinovi isti već 5-6 god. 😁 Vremenom sam shvatio da mi veća opasnost preti od mog mozga nego od drugih. 😁

Čuj ne treba raditi :D meni sve ima istu šifru, bukvalno sve, i svaka kartica isti pin :D
Da mi neko provali evo na ovaj nalog može i na svaku mail adresu :D
A meni sve različito svuda, iako slične kombinacije ali dovoljno različite da kad mi treba prava unesem sve pogrešno, i onda resetujem da bih znala i opet naknadno unesem krivo i tako.. vrtim se u krug. 🤣

I meni. Osim glavnog mejla i banke. A pinovi isti već 5-6 god. 😁 Vremenom sam shvatio da mi veća opasnost preti od mog mozga nego od drugih. 😁
Jednom se prodavnici formirao red iza mene dok čekaju da ja nazovem samoposlugu u kojoj redovno kupujem i u kojoj sve blagajnice znaju moj pin napamet :D da mi kaže neka pin jer mi mozak zaledio :D i od tada neš više, uvijek isti!!

Jednom se prodavnici formirao red iza mene dok čekaju da ja nazovem samoposlugu u kojoj redovno kupujem i u kojoj sve blagajnice znaju moj pin napamet :D da mi kaže neka pin jer mi mozak zaledio :D i od tada neš više, uvijek isti!!
🤣🤣🤣
Dobro, pobedila si. 🤣

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back