Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 69.780
Dobro ti, ti si posebanSvinjetina, oni to nemaju.A i meni tako kad objašnjavate nešto, ja treći dan zaboravim.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro ti, ti si posebanSvinjetina, oni to nemaju.A i meni tako kad objašnjavate nešto, ja treći dan zaboravim.
![]()
Samo što dalje od meneDjeca su super! I divno je što za dijete ne trebamo brak![]()
A smeješ se snowuja treći dan zaboravim
Ja jedva čekam septembar da rodimSamo što dalje od mene
Kao alat što dalje od crnogoraca

Kažu babe da se zna za čim se žudi kad se nekome mnogo traži slatkoBio sam gladan.![]()

Babe znajuKažu babe da se zna za čim se žudi kad se nekome mnogo traži slatko![]()
Hm,Ja jedva čekam septembar da rodim![]()
Moja ćuti. Za čim?Kažu babe da se zna za čim se žudi kad se nekome mnogo traži slatko![]()
Nema ko, odnosi se samo na prvu djecu prvih kćerki!Hm,
A šta ako te neka iz familije pretekne?
Ili se odnosi samo na najužu familiju.
To nam najavljuješ da ćeš biti aktivna za Novu godinu?Ja jedva čekam septembar da rodim![]()

Magnezijumom!Moja ćuti. Za čim?![]()

Ne znam za babe ali statistika i nauka kaži da narkomani žude za slatkišimaMoja ćuti. Za čim?![]()

Za slatkim, za čim bi drugo ili kreće pms....Kažu babe da se zna za čim se žudi kad se nekome mnogo traži slatko![]()
Ma ne, ja znam da ću, ako budem rađala, prvo dijete roditi u septembru! Bukvalno znam.To nam najavljuješ da ćeš biti aktivna za Novu godinu?![]()
Nema para za to planinarenje.Ne znam za babe ali statistika i nauka kaži da narkomani žude za slatkišima![]()
To bi valjalo. Sinoć sam sanjao neke gluposti i danas imam malu uplu mišića.Magnezijumom!![]()
Oš direct? Imam 50-ak kesicaTo bi valjalo. Sinoć sam sanjao neke gluposti i danas imam malu uplu mišića.![]()

Nije se ni rodilo, a već će na njemu biti toliki psihološki pritisak da ne izneveri majku.Ma ne, ja znam da ću, ako budem rađala, prvo dijete roditi u septembru! Bukvalno znam.
Šta si sanjao, da te ganja neka opasna životinja?To bi valjalo. Sinoć sam sanjao neke gluposti i danas imam malu uplu mišića.![]()

Nemoj, biće devicaJa jedva čekam septembar da rodim![]()
Sve hoću. I puding, i kesice.Oš direct? Imam 50-ak kesica![]()
Policija.Šta si sanjao, da te ganja neka opasna životinja?![]()
Kako ?Ma ne, ja znam da ću, ako budem rađala, prvo dijete roditi u septembru! Bukvalno znam.
Može bit i Vaga ako bude zadnjih desetak dana septembra.Nemoj, biće devica