Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.883
Mora biti i kod tebe bar neka marmelada koju ne voliš, idi prošnjuhajOnda može.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora biti i kod tebe bar neka marmelada koju ne voliš, idi prošnjuhajOnda može.![]()

Čega? Onih čestica? Imaš li onaj prečišćivač?Vrijeme divno, onih muda je 190 u zraku, u mom gradu![]()
e'o borbaI, šta ima kod vas, kakvo je vreme, jeste večerali...?
Popiću par čajeva. Toga barem imam u izobilju.Mora biti i kod tebe bar neka marmelada koju ne voliš, idi prošnjuhaj![]()
Imam i rade bez prestanka. Da, čestica je 190Čega? Onih čestica? Imaš li onaj prečišćivač?
P.S. Rekla si da više ne pominješ muda.![]()
i savjetuju da ne idemo vani a da unutra uključujemo pročišćivače 
Jesam li?P.S. Rekla si da više ne pominješ muda.![]()

Šta je tebi baš ono gadno?Napisap bih nešto za puding na šta me podseća ali neću![]()

Ne moraš. Počeli smo svi razmišljati na jedan način.Napisap bih nešto za puding na šta me podseća ali neću![]()
Ja nisam!Ne moraš. Počeli smo svi razmišljati na jedan način.![]()

Reci da jesi!Ja nisam!
Sarma, kuvani kupus, pihtije, škembićiŠta je tebi baš ono gadno?![]()
Onda neće napisati?Reci da jesi!
...brakSarma, kuvani kupus, pihtije, škembići
To drugo dvoje ne znam ni šta je. Sarmu volim ali još više volim kuvani kupus, mmmmmmmmSarma, kuvani kupus, pihtije, škembići
Kako ne znaš? Pisali smo bili na prošloj temio drugo dvoje ne znam ni šta je
Zaboravila, znam da je nešto skroz gadno, nešto je sa nogama, nešto sa krvlju, Znači, fuj!Kako ne znaš? Pisali smo bili na prošloj temi
Djeca su super! I divno je što za dijete ne trebamo brak