Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 71.162
Malo mi je dva oka za plakanjeI u Hiljadu sunaca imaju ekspres lonac. Samo ja nemam.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo mi je dva oka za plakanjeI u Hiljadu sunaca imaju ekspres lonac. Samo ja nemam.![]()

Niko ti nije metno reakciju na to govnašce![]()

Izgleda ko trump **** ikonu
Čekaj da bar srknem!Ne ali možemo da opoganimo![]()

Šta mu fali? Odličan. Bitno je da je između donjeg i gornjeg razlika veća od 40. Odličan. Čeka te dug i dosadan život, loš sex takođe
Koju reakciju staviti?Šta mu fali? Odličan. Bitno je da je između donjeg i gornjeg razlika veća od 40. Odličan. Čeka te dug i dosadan život, loš sex takođe![]()
Što je niži pritisak puls je veći. Tako mora. Svaki niskotlakaš ima puls preko 110Što?
Što?
Pritisak ume da mi bude i 80-90 sa 60 ...
Meni više puls smeta.

Smisli, odluči seKoju reakciju staviti?![]()

Što mi neobična imenica niskotlakaš...Što je niži pritisak puls je veći. Tako mora. Svaki niskotlakaš ima puls preko 110![]()
Šega jeste jer nikada ne kažem tlak uvijek pritisak, ali ne mogu reći niskopritiskašŠto mi neobična imenica niskotlakaš...Mi nemamo naziv za te.
![]()
Sta ti najbolje dize pritisak?Što?
Što?
Pritisak ume da mi bude i 80-90 sa 60 ...
Meni više puls smeta.
A baš bi bilo kul da ima naziv.Šega jeste jer nikada ne kažem tlak uvijek pritisak, ali ne mogu reći niskopritiskaš![]()
SmisliA baš bi bilo kul da ima naziv.![]()
Zauzeto, molim pokušaj ponovo!Padavičari se samo nameće.![]()
![]()
Lo, dehidrirala si, a hoće i kad se prozori peru. Ajde popij čašu vode, odmah, nema pijuckanja, nagni i popij 200 ml vode. Dijastolički te zeza malo, a sve je to ok, vjeruj Minki. Ajde vodica, dehidrirala si i pereš prozore.