Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.326
Bravo, bravo, vidi čikica što je inteligentan.Valjda u oba slučaja da se...!Ništa me ne slušate.
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo, bravo, vidi čikica što je inteligentan.Valjda u oba slučaja da se...!Ništa me ne slušate.
![]()

Neka, jedna me kostala.Koju jedva čekaš da uzmeš u usta.![]()
Ne, ovo mi diže nivo zadovoljstva, sadistu u meni, uživam dok drugog boli, posebno muško dok se čerupa.![]()
Grl grl grl, jak grl dođo 'vamoooo, da te prEtisnem na grudni koš dok se rebarca ne saviju!Meni bi nedostajala![]()
Tako i ja skupljam sve što ima veze s dlakama na Instagramu, znam da Obli voli dlake
Ovaj izgleda kao Cvarkov
Bi li na popravni, možda dobiješ dvojku, ako ti se posreći i trojku?Neka, jedna me kostala.

Grl grl grl, jak grl dođo 'vamoooo, da te prEtisnem na grudni koš dok se rebarca ne saviju!
Ja kad izjavljujem ljubav![]()
Košta te košta tvoga života moja lepotaaaNeka, jedna me kostala.

Dođi i tebe da pritisnem!

Pojela 25 tulumbeta.Aždaja zanijela
Jel voliš ti Torentea?
Sećaš li se na Aleksandri kad sam gorela, temperatura 39bi malo više je bila, a ja nikad luđa, ne mirujem. Ni temperatura mi ne može ništa.Kakva li je kad ima povišen...![]()

Nema šanse da čovek bane ovde, a da tema nisu dlake
E sad ti je pao!Nema šanse da čovek bane ovde, a da tema nisu dlake![]()
Smirila sam sePojela 25 tulumbeta.![]()
Naravno, obožavam takve likoveJel voliš ti Torentea?
Torente.Jel voliš ti Torentea?
Najnekorektniji politički što postoji!
E on uvek ima oko sebe ekipu retarda, za neke sumnjam da su i pravi
Mada mi je ubedljivo najsimpatičniji ovaj budalasti đanki
Ovo su se upravo ispišali u bazenu
![]()
![]()
Izgleda.Sećaš li se na Aleksandri kad sam gorela, temperatura 39bi malo više je bila, a ja nikad luđa, ne mirujem. Ni temperatura mi ne može ništa.![]()
I koji sad smajli čovek na ovo da ti lupiSmirila sam se
Sad imam samo višnje sa cokoladom i malo kora za pitu!
Mamu im lopovsku, našla 3 koštice u dva parčeta
Neka hvala, kod vas Vodolija je...Bi li na popravni, možda dobiješ dvojku, ako ti se posreći i trojku?![]()