Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.403
Imam vodku.Nemaš rakije u kući?
To čak i ja imam
Inače, alkoholne maramice za dezinfekciju, 100 komada košta 2,5 eura u DM-u![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam vodku.Nemaš rakije u kući?
To čak i ja imam
Inače, alkoholne maramice za dezinfekciju, 100 komada košta 2,5 eura u DM-u![]()
Gotovo je sad, oblizao siImam vodku.I 70% alc
I ova knjiga ja jaka, mada mislim da je žene možda bolje razumeju. Ali ti imaš tu žensku stranu u sebi pa će ti odlično pasovatiSlično je? Lovac na zmajeve sam zbog filma. Ostavio je baš utisak.
Meni jesu u srednjoj. Karenjina je lepa, ali ovo ostalo mi je...Kod mene te dvije nisu bile lektire. Karenjina jeste. I to mi je stvarno bilo uživanje za čitanje
Rado bih je čitala ponovo, zanima me kako bih je sad doživjela, kao odrasla.![]()
Ko još koristi cd?![]()
ja ko dijete sluso vake price mojih komsija......Dobra i ova, pazi riječi.

Kod mene pola lektira bio Miroslav Krleža. Omrzla sam ga koliko nas je profesorka terala da ga čitamoKod mene te dvije nisu bile lektire. Karenjina jeste. I to mi je stvarno bilo uživanje za čitanje
Rado bih je čitala ponovo, zanima me kako bih je sad doživjela, kao odrasla.![]()

Nemam pojma da li su još aktuelne te lude knjige Don i Mir.Je l još ima onaj Tihi don i Rat i mir u Srbiji kao lektire? Ne znam koje sam čitao 3x ali svaki put do 50 stranice. A ovo drugo ni toliko. Karenjina bila uživanje pored onog.
Čitala sam ih i ja, molim lEpoTo su lepe knjige.Mi, stariji,
smo odrasli na takvim 90ih kad je bilo nekoliko tv kanala i to je sve.

I ova knjiga ja jaka, mada mislim da je žene možda bolje razumeju. Ali ti imaš tu žensku stranu u sebi pa će ti odlično pasovati![]()

Ja imam modlice za ledBaš sam kupila princezi modlice za plastelin
Možda ima i oblik zmije!
I jaja ko dijete sluso vake price mojih komsija......![]()
Ja omrznem skoro sve što me se teraKod mene pola lektira bio Miroslav Krleža. Omrzla sam ga koliko nas je profesorka terala da ga čitamo![]()
To ih nikada nisam razumeo, a svi su tako ispitivali. Ko će da zapamti hiljadu stranica, a niti je poenta književnosti u tome...Nemam pojma da li su još aktuelne te lude knjige Don i Mir.
Ali Ana, od nje traume imam,
Tad smo imali, samo tu prvu godinu, neku ludu profesoricu, zamalo da dobijem jedinicu jer nisam mogla da se setim boja zavesa u tami nekoj prostoriji, niti kakva je bila haljina kad je Ana prvi put upoznala Raskonjikova
I da, znam prezime je verovatno pogrešno...
Poenta je, što je likuša hvatala na nekim glupim detaljima
Kao što je jednom pitala, kakvu frizuru je imala neka učesnica u Evroviziji iz nzm koje zemlje
Razlike u onome šta je kome bilo bitno, meni u tim godina bila bitna pesma, a ne haljina ili frizura predstavnika te zemlje...
Kod nas bi obavezna samo drama Gospoda Glembajevi, čak smo radili i predstavu po toj knjizi.Kod mene pola lektira bio Miroslav Krleža. Omrzla sam ga koliko nas je profesorka terala da ga čitamo![]()

pa kako da muziku slusa?Ko još koristi cd?![]()
nije bio dovoljno pjan....ja se nisam sjeco.....I ja
Tata voli ovakve kad cuga, kad sam bila dijete naplaćivala mu svaku pjesmu, jednom došao iz kafane i plaćao po 1 marku svako premotavanje pjesme A ja bih tebe da ljubim htelaja ginula da zaradim.. Ebote sutra se probudio, otrijeznio, u fening znao koliko je dao meni, koliko sestri i tražio pare nazad
![]()
Pa sa telefonapa kako da muziku slusa?![]()
Kod mene pola lektira bio Miroslav Krleža. Omrzla sam ga koliko nas je profesorka terala da ga čitamo![]()

Imam jedno 1200 snimaka kad pjevamo on i janije bio dovoljno pjan....ja se nisam sjeco.....
a jesam i ja moju jadnu cer maltreriro slicno.....bruka
**** to...nije to muzika....Pa sa telefona

Od Žila Verna je bio onaj Carev glasnik, tako nešto. To sam čitao bar 3x tamo negde oko bombardovanja. A sad se sećam samo usijanog mača pred licem. Koliko sve to ode u zaborav... Bolje da sam čitao gramatiku nemačkog.Čitala sam ih i ja, molim lEpo
Ta mi bi jedna od dražih, mada mislim da su mi najdraže u tom periodu bile Bijeli očnjak i 20 000 milja pod morem.![]()
Možda ako si išao u Šibensku gimnazijuHm... Da nismo slucajno skolski drugovi?![]()