- Poruka
- 19.973
Kako ste krenule ko one babe što hvale unuka pred ženidbu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ste krenule ko one babe što hvale unuka pred ženidbu![]()
Ni ja se ne bih onesvestio.Najgore što nisam bio nit pijan nit drogiran, čist, zdrav, prav i eto.
Da sam bio intoksiran verovatno ne bih ispao.
Jeste.E bez zezanja
Obli jer retko cool lik

Da, pritisak, šećer, bilo leto, toplo, nisam ni doručkovao, a bio sam kao sveže pušten iz logora.čekaj a što si ti uopšte pao? mrknula ti svest? šećer?
To je bilo kad smo brojali ožiljke. Pre nekoliko dana. Mislim da je Heroj sa ispadanjem iz autobusa bio u finalnom izboru.Nisam ispratila ispadanje iz autobusa i to mi je krivo.![]()
Ja mislila nesto smesno.Da, pritisak, šećer, bilo leto, toplo, nisam ni doručkovao, a bio sam kao sveže pušten iz logora. Davno bilo i samo to leto mi se dešavalo.

Kilosteri!To je bilo kad smo brojali ožiljke. Pre nekoliko dana. Mislim da je Heroj sa ispadanjem iz autobusa bio u finalnom izboru.![]()
zato ja nosim leti kockicu supe sa sobomDa, pritisak, šećer, bilo leto, toplo, nisam ni doručkovao, a bio sam kao sveže pušten iz logora. Davno bilo i samo to leto mi se dešavalo.
https://forum.krstarica.com/threads...arteacup-without-handle.1043951/post-51883950Kakvu sam ja eksplozivnu dijareju dobio od toga....goru nego onda kad sam gaće morao da bacim u wc u domu omladine
Ozbiljno? Zašto? Slane?zato ja nosim leti kockicu supe sa sobom
ako ti padne pretisak, slano podiže pretisakOzbiljno? Zašto? Slane?
BukvalnoVas dvoje ste kao brat i sestra.![]()
Slano momentalno digne pritisakOzbiljno? Zašto? Slane?
Ja nosim one mentol za mentola bombone tvrde, i kockicu supeZato moja baba uvijek u torbi ima i kockicu supe i neke bombone i malo badema, nema da fali![]()
Ja sam naručila ove bombone populrne u Skandinviji, slano slatka likerica ili sladićZato moja baba uvijek u torbi ima i kockicu supe i neke bombone i malo badema, nema da fali![]()