- Poruka
- 114.782
Ta,ta!Tu kafu u staklenoj nisam probala ali jesam one u onom pakovanju kao to go, sjajno, pogotovo ona kafa sa karamelom.
Karamela
5.12. ću tortu da jedem!
Drže ih po frižiderima sa pivom i drugim hladnim napicima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta,ta!Tu kafu u staklenoj nisam probala ali jesam one u onom pakovanju kao to go, sjajno, pogotovo ona kafa sa karamelom.
Karamela
5.12. ću tortu da jedem!
Zna li Goca da ne piješ kafu?Bio sam karakter i nisam se dao navesti na porok.
![]()
Pa bar kafa nije porok!Bio sam karakter i nisam se dao navesti na porok.
![]()
Kod nas ne, na polici gdje je i kafa, košta petipo markiTa,ta!
Drže ih po frižiderima sa pivom i drugim hladnim napicima
Sinoć sam ih baš spominjala jednoj mnogo dragoj osobi!Ja sam obećala tati sutra praviti šapice sa orasima![]()

Šta bi bilo da nije naišaoKaže srušio se na ulici niko nije htio ni da ga pogleda, sreća naišao poznanik pa mu pomogao hahahahahahahaha
Naravno?Zna li Goca da ne piješ kafu?![]()
Pa nešto slično košta i ovdeKod nas ne, na polici gdje je i kafa, košta petipo marki![]()

Kako ste krenule ko one babe što hvale unuka pred ženidbuI ima dobru narav a inteligentan je
Čiji čajčić??E mogla bih da svratim u prodavnicu da potražim Oblijev čajčić![]()

Kakvu sam ja eksplozivnu dijareju dobio od toga....goru nego onda kad sam gaće morao da bacim u wc u domu omladineJa nekad sebi ovo kupim
![]()
Znači prazan burekPrazna pita, ova ima nekog sira, ukusna je.

Podigao bih se sam kao i drugog puta.Šta bi bilo da nije naišao![]()
Mislim da ti nemaš šta tražiti u ovom komentaru, ebote-ISPAO si iz autobusa hahahahahhahahahahaŠta bi bilo da nije naišao![]()
Zašto me kopiraš?Znači prazan burek![]()
Gasim forum, moram, radim ebote hahahahahahahahahahahahahahahahahahaahaahahahaPodigao bih se sam kao i drugog puta.Ustajem, ljudi prelaze sa te strane uličice na drugu, obilaze me gledajući šta se dešava.
![]()
Najgore što nisam bio nit pijan nit drogiran, čist, zdrav, prav i eto.Mislim da ti nemaš šta tražiti u ovom komentaru, ebote-ISPAO si iz autobusa hahahahahhahahahaha
Jer tako sam u mogućnosti
čekaj a što si ti uopšte pao? mrknula ti svest? šećer?Podigao bih se sam kao i drugog puta.Ustajem, ljudi prelaze sa te strane uličice na drugu, obilaze me gledajući šta se dešava.
![]()