Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 9.496
Samo ti to u glaviJa pročitah kamasutra![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ti to u glaviJa pročitah kamasutra![]()

Znam za jednog što od marseja do vladivostoka ima po jednu ženu i dete za svaku luku u kojoj je bioGoni te primorske mladiće, mahnito. Ne pitaj kako znam![]()
Kakva si ti ti carica!

Čuveno belo sranje!zar ti ja ličim kao neko ko voli sneg

Preponosna@Žardinjera će biti ponosna kad vidi![]()

I naziv je perverzan
Poslasticarnica u Mostaru, u ono doba odmah nakon rata... Dolazi crnac IFOR-ove snage, ovaj ga pita "do you want 'tufaH' ju?" IFOR-ovac je razumio nesto sasvim drugacije, htio da ga bije![]()

Možda ona maca što ti je ostala tamo.![]()
ApsolutnoS tim bi se složila i Žardinjera![]()

Ne, to je rekao kad je opisivao Letkinog suđenikaJel to onaj što Count reče da je pobegao grobaru sa lopate![]()

Ne treba tiTreba mi dečko

Ja pojela jabuku, prošao me trenutak slabostiMoždaa bijeli kinder bueno. Nema ni 50 grama, a petak je.![]()

S onim sam uklonjena tkd ne vraćam gaPreponosna
Doduše, očekivala sam onaj avatar maćkice najslađi na svijet![]()

Već si ga isfurala, ne želiš valjda da budeš dosadnaI ne uživljavaj se, kad ovu temu ispišemo biće opet gospođica Catherine Tramell![]()

Kamo sreće da si tako i u rl pokrivenaŠto mi je dobar avatar, kak'a sam maćka![]()

S onim sam uklonjena tkd ne vraćam ga
I ne uživljavaj se, kad ovu temu ispišemo biće opet gospođica Catherine Tramell![]()

To mi je poznato, zapamtila sam dobro kako si trčao da uzmeš detetu čokoladu ispred nosaNe, to sam ja i to sam radio već![]()

Ne psuj kao kočijašica.Uh, što te to pogađa...
Ko im hebe mater, ja ću onaj vratiti na proljeće, jer si mi ga ti namjenila![]()

Ta obrnuta psihologija na mene više ne radi, a-aVeć si ga isfurala, ne želiš valjda da budeš dosadna![]()

Pa pretpostavljam da ćemo imati još jednu temu prije novogodišnje.Zar ne bi trebao novogodišnji avatar nakon ovog?![]()

LEpo si ga dočekala značiDanas sam bila posebno sehy (a pokrivena), načelniku zamalo pozlilo od moje hotosti![]()