- Poruka
- 19.911
Zasto ti psujes i grdis moj sneg?Nadam se da je kokain, a ne ono belo g*vno čije vreme tek dolazi.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto ti psujes i grdis moj sneg?Nadam se da je kokain, a ne ono belo g*vno čije vreme tek dolazi.![]()

Desi Bambili esimi dobro?Zasto ti psujes i grdis moj sneg?![]()
Đe mi ode Moke, ne kliknuh a volim onu pjesmuto se kod nas zovu švaleri![]()

Desi Bambili esimi dobro?

novo fala bogu nema ništa a dobro sam, onako... jaka trojka!Odlicno sam.
Jesi li ti dobar i sta ima novo?
Meni skinuli svega nekoliko desetina € na nekom britanskom sajtu. Pošto je kupovina prošla bez koda, onda je odgovoran trgovac jer ne koristi najveći stepen zaštite. To bi trebalo da je politika kartičarskih kompanija bez obzira na države, banke su u tim problemima samo posrednici.Možda kod vas, ovdje neće, rekli joj pokušaće vratiti pare![]()
Samo joj blokirali karticu i rekli pokušaće vratiti pare. Dobiće druguMeni skinuli svega nekoliko desetina € na nekom britanskom sajtu. Pošto je kupovina prošla bez koda, onda je odgovoran trgovac jer ne koristi najveći stepen zaštite. To bi trebalo da je politika kartičarskih kompanija bez obzira na države, banke su u tim problemima samo posrednici.
Ne znam kakva je situacija kod nje, ali ja volim kod takvih problema da im šibnem mejl pa neka mi tu napišu da će pokušati.![]()

Ti si daleko, nije to tvoj.Zasto ti psujes i grdis moj sneg?![]()

Dobro, taj crni sneg nije moj, ali oni fini, beli, lepi snegovi - to je sve moje!Ti si daleko, nije to tvoj.To je ovaj naš, obogaćen aromom grejne sezone.
Pada crni sneg, veje danima![]()
Tako je, ja svaku transakciju moram da odobrim sms ili preko aplikacije.Ako nije odobrila onim sms/app kodom - dobija pare nazad i može to mejlom da reši.![]()

Rekao si da ne koristiš otisak prstaTako je, ja svaku transakciju moram da odobrim sms ili preko aplikacije.
Nema skidanja para bez mog otiska prsta![]()

To je tako za obicne kartice, ali ne i za kreditne, zar ne?Tako je, ja svaku transakciju moram da odobrim sms ili preko aplikacije.
Nema skidanja para bez mog otiska prsta![]()
Stavi i u novcanik ovako nestoMeni je račun, na koji je povezana internet kartica, uvek prazan i onda pre kupovine moram da uđem u app, prebacim novac, a pošto me to mrzi onda 3x razmislim.![]()

Običnu@Kćerka Direktora Cirkusa je l ti za Temu koristiš običnu platnu karticu ili posebnu za internet kupovinu?![]()
@Kćerka Direktora Cirkusa je l ti za Temu koristiš običnu platnu karticu ili posebnu za internet kupovinu?![]()

Meni bi uspio kakva sam tukaJoš imam one linkove Raiffeisen banke za otvaranje računa uz 3000 dinNikom nisam uspeo da uvalim
![]()