Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Good Morning GIF

Možda kod vas, ovdje neće, rekli joj pokušaće vratiti pare :(
Meni skinuli svega nekoliko desetina € na nekom britanskom sajtu. Pošto je kupovina prošla bez koda, onda je odgovoran trgovac jer ne koristi najveći stepen zaštite. To bi trebalo da je politika kartičarskih kompanija bez obzira na države, banke su u tim problemima samo posrednici.
Ne znam kakva je situacija kod nje, ali ja volim kod takvih problema da im šibnem mejl pa neka mi tu napišu da će pokušati.😁

Meni skinuli svega nekoliko desetina € na nekom britanskom sajtu. Pošto je kupovina prošla bez koda, onda je odgovoran trgovac jer ne koristi najveći stepen zaštite. To bi trebalo da je politika kartičarskih kompanija bez obzira na države, banke su u tim problemima samo posrednici.
Ne znam kakva je situacija kod nje, ali ja volim kod takvih problema da im šibnem mejl pa neka mi tu napišu da će pokušati.😁
Samo joj blokirali karticu i rekli pokušaće vratiti pare. Dobiće drugu :(

Tako je, ja svaku transakciju moram da odobrim sms ili preko aplikacije.
Nema skidanja para bez mog otiska prsta :manikir:
To je tako za obicne kartice, ali ne i za kreditne, zar ne?

Mi smo pre 2 godine bili u Pragu i odmah nakon toga je pocelo skidanje po 49,99 dolara sa kreditne kartice. Muz primetio tek nakon mesec dana, ali mu je sav novac vracen. A tih 49,99 dolara su registrovani kao kupovina telefonske dopune u USA.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back