Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.883
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U broju primljenih paketa?Znate koja je razlika između udatih i neudatih, bar u krugu mojih prijateljica?![]()
Znate koja je razlika između udatih i neudatih, bar u krugu mojih prijateljica?![]()
Ujutro idu foto izvještaji šta smo juče kupileU broju primljenih paketa?![]()

paa udate imaju muževe a neudate ne?Znate koja je razlika između udatih i neudatih, bar u krugu mojih prijateljica?![]()

Boga mi odlična ideja.Meni je račun, na koji je povezana internet kartica, uvek prazan i onda pre kupovine moram da uđem u app, prebacim novac, a pošto me to mrzi onda 3x razmislim.![]()
Imaju i neudate ali ne svojepaa udate imaju muževe a neudate ne?![]()
Đe si Dejooooo srculencepaa udate imaju muževe a neudate ne?![]()
Kako si?Ovo kofer za dete... Umro bih pogađajućiUjutro idu foto izvještaji šta smo juče kupile
Neko kaput, neko koferče za kinderče
Pogledajte prilog 1813341
E jednoj udatoj evo vozam čizme već 15 dana u svom gepeku, ona kupila sebi a plan je sljedeći: da joj dođem na kafu i ponesem čizme i kažem, pred mužem, kako sam ih kupila sebi ali mi ne odgovaraju pa joj ih poklanjamU broju primljenih paketa?![]()
To smo prevideli.paa udate imaju muževe a neudate ne?![]()
ma.. kako sam.. nikako, pokušavam da se izolujem od spoljnih uticaja, ali ne uspevam... kako si ti?Đe si Dejooooo srculenceKako si?
Aha, na ovo nakače dijete pa ga vozaju na aerodromu, ko biva uabavi se dijete, to možda stranjska djeca, ova naša divljajuOvo kofer za dete... Umro bih pogađajući![]()
bacila pare.Jednom mi zloupotrebili karticu, tako da je sad jedina ideja.Boga mi odlična ideja.
Dobro, još uvijek, sad će decembar i smogić pa će Minka da kmeči i diše na ušima.. kako sam.. nikako, pokušavam da se izolujem od spoljnih uticaja, ali ne uspevam... kako si ti?
Mojoj kolegici jučer došla poruka iz banke da joj skinuto 200 i nešto švicarskih fr.Jednom mi zloupotrebili karticu, tako da je sad jedina ideja.![]()
E jednoj udatoj evo vozam čizme već 15 dana u svom gepeku, ona kupila sebi a plan je sljedeći: da joj dođem na kafu i ponesem čizme i kažem, pred mužem, kako sam ih kupila sebi ali mi ne odgovaraju pa joj ih poklanjam![]()
Kad reče decembar...Dobro, još uvijek, sad će decembar i smogić pa će Minka da kmeči i diše na uši![]()
Ako nije odobrila onim sms/app kodom - dobija pare nazad i može to mejlom da reši.Mojoj kolegici jučer došla poruka iz banke da joj skinuto 200 i nešto švicarskih fr.Evo je još nema na poslu, možda je napravila veći incident u banci
![]()
E ne znam, nema je, evo sam joj poslala poruku da bar potvrdi da je živa. Juče je uspjela saznati da je platila neku avio kartu tim paramaAko nije odobrila onim sms/app kodom - dobija pare nazad i može to mejlom da reši.![]()
to se kod nas zovu švaleriImaju i neudate ali ne svoje![]()

Možda kod vas, ovdje neće, rekli joj pokušaće vratiti pareAko nije odobrila onim sms/app kodom - dobija pare nazad i može to mejlom da reši.![]()