Pepeljuginazlapolusestra
Iskusan
- Poruka
- 6.603
Gledam sad u novim porukama, tema nam zbog mede izgleda kao dječija igraonica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nemoj njihov snickers da kupuješ, dobar je ali kao kamen, mora se podgreva u mikrotalasnoj da omekšaJa kod rusa kupila pakovanje čokoladica, nešto kao Bonžita. Nisu loše. Mislim da ih ima 10ak upakovanih.
Moja krstača ostaje neprevaziđenaGledam sad u novim porukama, tema nam zbog mede izgleda kao dječija igraonica![]()

Ja kupujem peljmene i čokoladu Pobeda crnu sa bademomOd rusa mi se najviše sviđaju one njihove mešane konfete. Sitno, razno, sve posebno uvijeno i kesa od kilo. To je umelo da mi traje u danima.Nisam dugo kupovao.
Pa normalno. Zar u ovim godinama da se droziram, nisam poludelaNisi ti probala belo![]()

Moja krstača ostaje neprevaziđena
Nemoj mi ideje davati za mikrotalasanje.Nemoj njihov snickers da kupuješ, dobar je ali kao kamen, mora se podgreva u mikrotalasnoj da omekša

Ne moraš. Šalji meni.Ebi se Obli, sad ovo moram raspremati.
Nije to opasnoNemoj mi ideje davati za mikrotalasanje.![]()
Meni ispao most prošli put, jela isto nešto slično. Ne mogu da se setim jel kupljeno kod njihNemoj njihov snickers da kupuješ, dobar je ali kao kamen, mora se podgreva u mikrotalasnoj da omekša
Nekako deluje kao novogodišnji paketić, mami da uzmešOd rusa mi se najviše sviđaju one njihove mešane konfete. Sitno, razno, sve posebno uvijeno i kesa od kilo. To je umelo da mi traje u danima.Nisam dugo kupovao.
Konfete?Od rusa mi se najviše sviđaju one njihove mešane konfete. Sitno, razno, sve posebno uvijeno i kesa od kilo. To je umelo da mi traje u danima.Nisam dugo kupovao.

Rekoh već ovo meni legne posle emberlezi čaja ko mrtvak u kovčegima čokoladica kokos
Pogledajte prilog 1813139
Gledam sad u novim porukama, tema nam zbog mede izgleda kao dječija igraonica![]()

U mene je sve opasno, sekunde me dele često od bezazlene situacije do sekunde pre katastrofe!Nije to opasno

Uf meni se nisu svidele neke žute karamel bombone, preslatke bile.Ma meni se sviđa sve kod Rusa što sam kupila
Da. Kao male čokoladice, bombonice, uvijene posebno, razni slatkiši od svačega. Tako se zovu.Konfete?![]()
I pola sendviča?Ne moraš. Šalji meni.![]()
Jel voliš crnu čokoladu? Ja obožavam.Ja kupujem peljmene i čokoladu Pobeda crnu sa bademom

Obično kradeš deci, a vidi ga sad.Uf meni se nisu svidele neke žute karamel bombone, preslatke bile.
Nisam mogao da ih pojedem, delio deci po naselju, mislili da sam pedofil