- Poruka
- 94.748
Snowko, svaka povreda otiče!
Mnogo puta sam povređivala stopalo
Ako je ujutru otekao prst i ljubicast ond aje bolje kod doktora da provere.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Snowko, svaka povreda otiče!
Mnogo puta sam povređivala stopalo
Samo utrpavaj!Jes pa da vas utrpam![]()

To se slažemAko je ujutru otekao prst i ljubicast ond aje bolje kod doktora da provere.

Mnogo te Lo kopka je l'?Jel se kačila Lo ponovo ili je najgrublje prekršila pravila teme?

Kršenje pravila me kopkaMnogo te Lo kopka je l'?![]()

Koje tačno, kršim mnoga?Kršenje pravila me kopka![]()

Broj ovce.Aj ti mene pa ću ja tebe!
Maljem po glavi!
![]()
Izglasao je plenum teme da ponovo okačiš fotku.Koje tačno, kršim mnoga?![]()
Ja sam prethodne noći, izmorena od smrzavanja i hodanja, i od tegljenja kao magarac, samo legla na leđa, nisam se ni pokrila i tako zaspala!Broj ovce.
Mene smara da brojim, pa samo gledam u plafon.![]()
Nestala fotka nemaIzglasao je plenum teme da ponovo okačiš fotku.
Evo, ja neću ni gledati, ali ispoštuj pravila!
Dakle da teglimo ko magarci svaki dan i eto rešenja.Ja sam prethodne noći, izmorena od smrzavanja i hodanja, i od tegljenja kao magarac, samo legla na leđa, nisam se ni pokrila i tako zaspala!
Em nepokrivena, em na leđima, a ja nikad ne spavam na leđima
Probudim se bilo oko 3 i izneverovala kako sam zaspala![]()
Čuj smara, ne smara mene da brojim, nego me razbudi to jer se koncentrišem na redosled brojeva, mogla bih do hiljadu da brojim.Broj ovce.
Mene smara da brojim, pa samo gledam u plafon.![]()

Tebe zahebava srpski. Broj na nemačkom. To ti je sad difolt.Čuj smara, ne smara mene da brojim, nego me razbudi to jer se koncentrišem na redosled brojeva, mogla bih do hiljadu da brojim.![]()
Joj nije bio samo šampanjacDakle da teglimo ko magarci svaki dan i eto rešenja.Meni i tad ponekad omane.
Mada, tebi je lako tegliti kad je šampanjac...
![]()

Fünftausendfünfhundertfünfundfünzig!Tebe zahebava srpski. Broj na nemačkom. To ti je sad difolt.![]()
5-6km? Dobra si.Joj nije bio samo šampanjac
3 flaše šampanjca, 1 flaša vina, toster, meso, kruške, mandarine, ananas, kilo kobaja, krompira još povrća, suhomesnato, tačno pola moje težine bilo![]()