Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.035
Posle se čudi k'o mu blokirao kartice.Za šta će ti jmbg na pumpi![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle se čudi k'o mu blokirao kartice.Za šta će ti jmbg na pumpi![]()

Ovo je u kontekstu dnevnika, tri minusa - kec, odnosnoTo je matematičko pravilo.
Jesi izašla?Gde je @☆Aždaha☆ da me branii ona voli voduuuuu i smežuravanje u istoj!
Njega bi neka spretna lako mogla opelješit bez da trepne. Još haljinicu da obuče i gotovoPosle se čudi k'o mu blokirao kartice.![]()
Pusti sad to, da vidimo da li je Obli otet.Ovo je u kontekstu dnevnika, tri minusa - kec, odnosno![]()
Vsljda,za gorino? Ima li to lohike? Pojma nemam? Uglavnom sve želim da vas zagrlim. Msda malo više one što bitke biju neprwstamo, tipa Lo, Monka, Agi, za njohZa šta će ti jmbg na pumpi![]()
tajomlajoo,tajomlajoo!Jblg, s promenuo sađ upodršavanjima tastature dacsr jezik ne menja tajomlajoo, li ne pomaže. Sorry
Without love
Where would you be now?
I
A ne, otkako si me ubedila da ne idem s teme, od tog trenutka nemaš pravo dodavati nove minuse. Tek od sutra opet možeEto ti i treći, ne volim da me hvataju na sažaljenje![]()

Prvo mi pametuješ, onda skrećeš s temePusti sad to, da vidimo da li je Obli otet.

Evo za 2 minJesi izašla?

Je l obo dovoljno fobar obarvovor?tajomlajoo,tajomlajoo!
Jblg,Jblg,Jblg
dacsr?
![]()
Ajd odmah zaspaćuEvo za 2 min![]()

FobarJe l obo dovoljno fobar obarvovor?![]()

Ma nemoj ?A ne, otkako si me ubedila da ne idem s teme, od tog trenutka nemaš pravo dodavati nove minuse. Tek od sutra opet može![]()

I minut sevrsčuna.Je l obo dovoljno fobar obarvovor?![]()
Daj čoveku plus i idemo dalje. Nova godina je za 5 minuta, vreme je opraštanjaPrvo mi pametuješ, onda skrećeš s teme![]()

Partnerka onog detektiva Monk
Dobio ga, darežljiva samI on bi ignor![]()