Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.188
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim i ja tebe!Jbs. PMoram sa,tabom ozboljni da porazgovaram pišto je to veče šsnsevnego s jamdeksom. Jebi se Lo
![]()
Ovu mi slao onaj, što bi rekla Žardinjera, demon iz Dubrovnika

Jbs. PMoram sa,tabom ozboljni da porazgovaram pišto je to veče šsnsevnego s jamdeksom. Jebi se Lo
![]()

Aj izađi.O d m a h!Lepo mi, opušća me voda, talasam se ja, talasa voda.
Ali ja ću kasnije, kad završim, a i nemam kaduzar i ti![]()

Radi ga viskić na agresiju hahahahahahKakve su to psovke dok traje čajaanka![]()
A isto je koni ranije.... fredo je nsš orijatelj i heroj šA jes potrajalo! @Tamburiks uslikaj nam flašu! Bez dlaka, molim!
Ali ja ću kasnije, kad završim, a i nemam kadu![]()
Pijanka mislišKakve su to psovke dok traje čajaanka![]()

Šta imaš Heroju da poručiš na mikrofoooon?!A isto je koni ranije.... fredo je nsš orijatelj i heroj šsvw he k. Ne vozim. Divna večer. .
![]()
D pače, bez pače ali stcevza sveŠirimo je, širimo!
Ljubav dapače!![]()
Nisam strašljiv, no osetljiv na nepravdu, jer nijedan minus nisi poništila, čak ni kad sam pevao "minus i plus"Pa ne budi strašljiv![]()

Objasni se![]()

Da opere šalicu!Šta imaš Heroju da poručiš na mikrofoooon?!![]()
D pače, bez pače ali stcevza sveLo, sekoooo
Lorečlaj
![]()
Lorečaaaaaj!D pače, bez pače ali stcevza sveLo, sekoooo
Lorečlaj
![]()
Nemam osnov za poništenje.Nisam strašljiv, no osetljiv na nepravdu, jer nijedan minus nisi poništila, čak ni kad sam pevao "minus i plus"![]()

Bsto seko, izvini, ova poruka je verovatno grubs šala... Nemam drugo objapbje .. Sorry..Volim i ja tebe!![]()
Auuu,prešo na ćirilicu!Jesi секо. Јеси.Следећи викенд ислободи.
![]()
A ti PahuljicaDa promijenitee nick i bata i sekaa![]()

Da ne popije ne bi ni znali da je ovako ljubavanLorečaaaaaj!
Srce faza u punom jeku!![]()