Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

Džek ima odličnih knjiga.

Isidora je bila Jesenjinova velika ljubav, ipak dobih drugačije ime.
A moglo je i po babi, srećom nije
A moglo je i po svecu, srećom nije ni po njemu...
Sunce moje srecan ti rođendan!
91wCGA2hXuL.jpg

Mada sam se malo rasekao. 😁 Ližem srednji prst celo veče. 🤣
Patrav

Tamo su svi zaljubljeni u Krležu 😂
Od Krleže zauvek omiljeno što je rekao da su Srbi i Hrvati ista konjska balega koju je kotač historije presekao na pola

Kupila mi majka čarape. Ja pogledam - čarape dlakave. Na etiketu - 100% kamilja vuna (na ruskom, ako sam dobro preveo). Da sam juče umro ne bih znao da kamila ima vunu. 🤣 A da mojoj majci svašta pada na pamet, to znam. 🤣
Zašto ti majka u tim godinama i dalje kupuje čarape?🤔

Slučajno!
Zapeo joj sal za točak od kola
I ona patrava 🤦
Tek videh da je ona 18 god starija 🤔
Bolje u bakicu nego u šakicu kako ja uvek kažem

Dobro jutro!

Oj, prava jesen. I juce je bila.

E zato sam u sredu ubila 12 km sa pauzom. Htela sam 15, ali moj Garmin vise ne drzi kad se secka pauzama i baterija je otisla. Tim i moja motivacija.
Vozila sam se busevima koji ne znaju gde idu. 23. je isla Dusanovom i ispod Kalisa. Nije bila guzva, ali narod i vozac vodili su dijaloge kao iz neke serije. Jedan je pitao kako da dodje na Nbg. Obilazi svaki dan nove zadatke, a danas 'oce Lozionu da vidi. Lozionu, pa Lozionu (wtf?). Pita ga vozac, isto deda, jesi ti druze u penziji.
Pa jesam. E onda sta te boli uvo, imas ceo dan.
Jedan iza se drao sto ne pogaze Cacilend i vredjao sve redom, srecom izadje. Nekoj zeni rekao da nju nece da dira, jer je lepa. Devojka pored mene kaze, e sad me tek ovaj plasi, ahhhaaa.

Videla sam Herojevu preporuku, Kazanovu, u Vulkanu. Tako da bi vas definitivno preusmerila na Fani Hil Kleandovu iz Lagune sto se erockih retro kultnih dela tice. Drago mi je svakako da nije neka cenzurisana verzija.

Gledala sam sinoc u DKC (koji ponovo radi) neki film festivala Slobodna zona. Kako zaraditi milione pre nego sto baka umre, tajlandski. Dirljivo je i lepo. Pokupio nagrade po raznim festivalima.
I gledali smo u Domu Omladine Lulu Olivera Stouna. O brazilskom predsedniku koji je potekao iz siromastva.
Danas isto nesto gledamo.

Upravo sam se zapanjila da je FEST bio i prosao u septembru! Omg. Nikadcula.

Back