mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.998
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sunce moje srecan ti rođendan!Džek ima odličnih knjiga.
Isidora je bila Jesenjinova velika ljubav, ipak dobih drugačije ime.
A moglo je i po babi, srećom nije
A moglo je i po svecu, srećom nije ni po njemu...
Hvala.Sunce moje srecan ti rođendan!
![]()
Imaš 7 delovaIma na scribd-u.Skinuta.
A koji je serijal?
PatravMada sam se malo rasekao.Ližem srednji prst celo veče.
![]()
Od Krleže zauvek omiljeno što je rekao da su Srbi i Hrvati ista konjska balega koju je kotač historije presekao na polaTamo su svi zaljubljeni u Krležu![]()
Zašto ti majka u tim godinama i dalje kupuje čarape?Kupila mi majka čarape. Ja pogledam - čarape dlakave. Na etiketu - 100% kamilja vuna (na ruskom, ako sam dobro preveo). Da sam juče umro ne bih znao da kamila ima vunu.A da mojoj majci svašta pada na pamet, to znam.
![]()
I ona patravaSlučajno!
Zapeo joj sal za točak od kola
Bolje u bakicu nego u šakicu kako ja uvek kažemTek videh da je ona 18 god starija![]()
Sećam se prva tri dela i kako je na pijaci učio kako da se koncentriše i bude svesnstan okoline i kupovine češlja za svoju ženu.
Hvala.

Srecan rodjendan!!Džek ima odličnih knjiga.
Isidora je bila Jesenjinova velika ljubav, ipak dobih drugačije ime.
A moglo je i po babi, srećom nije
A moglo je i po svecu, srećom nije ni po njemu...
Kako zašto... Pa da imam dlakave čarape od kamile.Zašto ti majka u tim godinama i dalje kupuje čarape?![]()
Kupujte dlakave carape, da vam se ne vide dlakave noge!Kupila mi majka čarape. Ja pogledam - čarape dlakave. Na etiketu - 100% kamilja vuna (na ruskom, ako sam dobro preveo). Da sam juče umro ne bih znao da kamila ima vunu.A da mojoj majci svašta pada na pamet, to znam.
![]()

I treba da ti kupuje! Pusti Herojka, on se našao da pita a Nevenka mu kupuje posteljine! Za djevojčiceKako zašto... Pa da imam dlakave čarape od kamile.Otkud znam, dođe joj...
![]()
Zar sumnjaš?Dobro jutro
Nemam sad vremena čitati šta ste pisali, nadam se da ste bili dobri![]()

Ne kupuje, to sam ja kupio u lidlu, samo taj dezen ostaoNevenka mu kupuje posteljine
Pusti ga... ljubomoran na moje specijalne čarape.I treba da ti kupuje! Pusti Herojka, on se našao da pita a Nevenka mu kupuje posteljine! Za djevojčice![]()
Pusti ga... ljubomoran na moje specijalne čarape.![]()
Ali koja faca na prvoj slici...umirem