- Poruka
- 113.902
I ja sam drugima pisala i crtala a oni meni matematiku radiliisto.....ja sam lektiru za srednju skolu procitao u petom osnovne...a mao talenat za pisanje, pa pisao sastave odabranim drugaricama iz razreda....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam drugima pisala i crtala a oni meni matematiku radiliisto.....ja sam lektiru za srednju skolu procitao u petom osnovne...a mao talenat za pisanje, pa pisao sastave odabranim drugaricama iz razreda....
jedino sto nisam znao crtati...I ja sam drugima pisala i crtala a oni meni matematiku radili
Meni takođe.Ona balerina, on pesnik
Više mi se sviđa ova karakterizacija
A nekad sam na Stojadinu povezivao diskmen (ako se ko sjeca sta je) sa nekakvim zvucnicima kupljenim kod prodavaca starih stvari. Vukao zice. Da bih mog'o da slusam CD, kupljen kod ulicnih sverceraKo još koristi cd?![]()

Pa jel imas bluetooth odasiljac na tom cudu sto se usteka u upaljac? Mozes sve preko telefona da slusas.Ja kad mi treba rucna a radio ne moze da uhvati dobro signal zbog terena ili mi se ne dopadaju stanice.
Imam ono cudo sto se prikljuci u upaljac od auta i sa SD kartice slušam. Šalje frekvenciju na radio i to mi je za auto-put.
Problem mi je da ako povucem rucnu to se iskrivi jer je lose postavljen upaljac tj. nije predvidjen za dodatke.
Prle i Tihi na strazi....Valter je ti nedje.....Sarajevo sigurno ko konak kod Himlije....Nema buba, nema ničega!
Mnoga auta nemaju aux, ali kupis onaj bluetooth odasiljac koji se usteka u upaljac, i picis na zvucnike. Jedino nekad stvara smetnje oko tramvajskih sina i struje.Pa auxuključiš i piči na zvučnike
Ova pjesma im je super. I u kafanama kad je otpjeva muski i zenski glas, ako znaju solidno da pjevaju, bude vrh! A kad je otpjeva samo jedan glas, nije to to, nekako ne ide.

Ja večeraske, sami ovde, kod duda, za nedelju, ko zna, možda na šanku a možda i pod, koliko mi muž dopusti...Ova pjesma im je super. I u kafanama kad je otpjeva muski i zenski glas, ako znaju solidno da pjevaju, bude vrh! A kad je otpjeva samo jedan glas, nije to to, nekako ne ide.
Btw, da li veceras izaci nedje u kafanu, ili ne![]()
FIno se provedi!Torte možda i bude, mižda i ne.
Ja večeraske, sami ovde, kod duda, za nedelju, ko zna, možda na šanku a možda i pod, koliko mi muž dopusti...